Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajaja

kremy antycelulitowe w ciazy??

Polecane posty

Gość ajajaja

czy mozna profilaktycznie stosowac? oczywiscie tylko na uda i posladki na brzuch i piersi mam specjalne kremy dla kobiet w ciazy.. a i jeszzce wiele z nich zawieraja kofeine czy moze ona przenikac do kriwi?? mysle ze moze to nie jest takie niebezpieczne bo w kremie na rozstepy gerber tez widze w skladzie kofeine jak myslicie mozna ? do dermatologa ide sie zapytac ale dopiero mam wizyte za dwa tygodnie

Gość boniewiemwogole
ioi

Gość kwietniowa
wiem, że tych z kofeina na pewno nie mozna, co do pozostałych nie wiem

Gość agataaaas2eee
z tego co wiem to mozna uzywac

Gość kwietniowa
Najlepiej spytaj lekarza, albo po prostu w aptece, ja używam elancyl na rozstepy rowniez na uda, ale to jest specjany krem przeznaczony na ciążę, z innymi specyfikami, zwłaszcza wyszczuplającymi chyba nie warto ryzykować

mi ginekolog (mloda kobieta, matka) powiedziała, że choćbym na głowie stawala to i tak sie pojawi. i zeby nie uzywać. Mysle ze kazdy gin powie ci co innego. A fakt pozostaje faktem ze u wiekszosci kobiet po ciąży ciało nadaje sie do remontu. i jeszcze pytanie, chodzi ci o celulit czy rozstepy? bo to na rozstepy sa srodki do stosowania w ciazy. W moim przypadku guzik dały, wiekszosc dziewczyn pisze ze starczy oliwka a jak sie maja pojawic to i tak sie pojawia :o