Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsdas

Co myslicie o tak ubranym mezczyznie ?

Polecane posty

Gość dsdsdsdas

http://tnij.org/gig0 Podoba wam sie czy nie, moze mezczyzna w Polsce nosic kapelusz czy to jest smieszne (ta torba odpada, jest smieszna).

Gość wszytsko zależy od ofiary
Jeżeli temat zawiera prawdę, to podaj normalny link

Gość no fajnie....
Stac Cie ?

Gość wszytsko zależy od ofiary
Mi wszystko pasuje oprócz tego kapelusza i torby (o ile to nie jest torba z zakupami :D)

buty torba kapelusz koszula nie podobają mi się spodnie i marynarka jeszcze jakoś

Gość fhyrthbt
beznadzieja. słomiany kapelusz i torba papierowa po zakupach? :O faceci mają przechlapane, dobrze ubrani wygądaja jak pedały. tzn to co pokazują modele :O fajnie jest ciemne jeansy i czarna lbo jakas fajna biała koszula, albo rybaczki i koszulka t-shirt jakos tak męsko a nie jak baba w obcisłej marynarce i legginsach no dla mnie to totalnie aseksualne :O

Gość dziś żarłoczna
ten drugi ubiór to porażka :O Model też mi się nie podoba :O

Gość dsdsdsdas
Ale jestescie , pomozcie mi w takim razie wybrac, dam wam 3 strony : 1 http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductArray.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306424607&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446254984&bmUID=1271171894557&SECSLOT=LN-Sportcoats%2C+Suits+%26+Vests 2 http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/templates/P9.jhtml?itemId=cat11940745&parentId=cat21120734&masterId=cat14120827&cmCat= 3 http://shop.nordstrom.com/C/2382533/02376777237460923746312382533?mediumthumbnail=Y&Category=2382533&viewAll=1

Gość dsdsdsdas
Zle sie wyrazilem, chodzi mi o marynarki bo garnitury mam wlasnie od hugo bossa bo to jest jedyna firma co sie trzyma rozmiarowek. Idealnie na mnie pasuje rozmiar 50, zawsze jest taki sam bo firmy wloskie to szyja co chca i pisza co chca :O Mam problem z zestawianiem marynarek ze spodniami, chodzi mi o takie zestawy casual. Raz mi sie spodobala marynarka versace, dalem za nia 1200 zl a nawet jej nie ubralem bo nie wiedzialem do czego :O.

Gość Fajnna
wkelj tą marynarkę to powiem do czego pasuje:)

Gość Fajnna
wiesz nie kazdemu pasuje to, co by chcial nosic;) kapelusze..no niekazdemu pasują:)

Gość Fajnna
marynarki czy to z zamszu..czy to z materiału..czy ze sztruksu..widziałam taką fajną kolor ciemny morski;) do czarnych spodni w prążki małe, nie wielkie, ze sztrusku:) firma wrangler..15 lat temu fajne robiła;) do tego golf..lub taki cieniutki z dzianiny..albo koszula ze stójką..niekoniecznie z kółnierzem:) np czarna..lub ecru..golf czarny siwostlowy lub ecru itp:) jasne buty- beż zamsz:) I jestes męski facet, nie lalus:P

Gość Fajnna
albo spodnie jeansowe..czarny lub granat..ale to wszystko zależy do koloru i KROJU marynarki.

hmm, marynarka to w sumie pasuje i do jeansow i do garniturowych, najlepiej wklej ta marynarke i jakies spodnie to latwiej bedzie wybrac, chodzi tez w duzej mierze o kolory, jesli marynarka czarna to koszula biala, albo blekitna, jesli marynarka jasna to koszula zarabiscie wyglada np, czerwona albo czarna, spodnie powinny byc raczej jasniejsze od marynarki, tak zeby on glownie rzucala sie w oczy

Gość dsdsdsdas
znalazlem jeszcze jedne zdjecie na jego stronie, troche lepsze,widze ze teraz kosztuje juz 1000, jakbym poczekal i jej wtedy nie kupowal to zaoszczedzilbym 200 zl bo i tak przelezala :D http://img1.aukcjoner.pl/gallery/000852337/1_f.jpg przestane juz kupowac przez internet, za latwo mi to przychodzi a potem nie wiem co z tym zrobic

Gość Fajnnyy
a ona jest w kratkę czy siwa? za dalekie te fotki:) fakt masz utrudnione bo to marynarka z rodzaju "garniturowych";) Ale jeśli jest szyta z podszewką..to spokojnie możesz ubrac do czarnych jeansów..niebieskie nie będą tu pasowac...lub do sztrusku..siwyjasny, ciemnyjasny z bardzo cieniutkimi prążkami i materiał też musi byc cienki. Bo sztruksy są różne. te grube w wielkie prążki są okropne. i czarną lub białą koszule, najlepiej ze stójką..aby twój ubiór był bardziej casual..niż elegancjki niedobrany;)

Gość dsdsdsdas
CASIA34 >> zaproponuj w takim razie cos. Narzekacie ze Polacy nie potrafia sie ubrac akle skad oni maja wiedziec jak. Malo stron jest o modzie itp. dla mezczyzn. Sam do niedawna ubieralem sie w koszulki i koszule ale czas totalnego luzu i studiow dawno temu minal. Teraz przyszedl juz wiek ze trzeba sie zmienic i w koncu mnie stac na te zmiany.

nie bede proponowac bo kazdy ma inny gust mi osobiscie ten prezentowany kojarzy sie z jacykowem i innymi tego typu.a jest wiele rzeczy w ktorych facet wyglada jak facet niekoniecznie musza to byc koszule i spodnie na kancik ale jesli ktos dobrze sie czuje w takich rzeczach no coz nie moja sprawa....

Gość dsdsdsdas
Nie zawsze czucie jest najwazniejsze, moja praca polega rowniez na spotkaniach z klientami na ktore nie moge sobie pojsc w dresach, pewnie minimum jak marynarka jest po prostu wymagane.

Gość dziś żarłoczna
Mi się podoba ta marynarka :) Choć nie mogę za bardzo jej ocenić, gdyż słabo ją widać.

hmmmm...no ok ale moze zamiast takich gejowskich marynarek lepiej załozyc garnitur?wcale nie musi byc pewnie jakis klasyczny....a moze koszula i sweter na to czy pulower?