Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz_84

Młody pozna starszą

Polecane posty

Gość do Mateusza pytanie
pytam, bo ja właśnie spotykam się z facetem 10 lat młodszym, ja mam 37 lat, on teraz 27 lat 2 lata za mną ganiał, jesteśmy razem przez ponad 2 i jest cudownie niestety:(:(. Myślałam, że z czasem mu przejdzie ale nie. Dlaczego go ciągnie do mnie a nie do młodej?? Jego zdanie znam, pytam o Twoje. Dodam, że jest niesamowicie przystojny.

Mateusz odpowiada Napisz lepiej jakie są jego zapatrywania na wasz związek. Czy on stwierdza otwarcie, że chce z Tobą być jako para czy tylko dla spotkań?

I już się skończyło wszystko? Czy tylko wszyscy poszli spać. Przecież to młoda godzina. :) Czas na herbatę lub kawę.

Gość kamiśka1wi7
to moze ja sie dolacze?

Gość do Mateusza pytanie
wiesz parą to my chyba jesteśmy, tak nas wszyscy postrzegają, chociaż się nie afiszujemy. Był moment na początku, że chciał zamieszkać, ja nie chciałam, teraz nie wspomina (ja nadal nie chcę mieszkać z nim). Spotykamy się, razem chodzimy do kina, jego kumple mnie zapraszają na swoje urodziny z nim, robimy razem wypady weekendowe... Więc do naszego widoku już razem wszyscy przywykli, wręcz jak jesteśmy gdzieś sami to raczej ludzie się dziwią.

Do niedostepna szatynka Ustalam czy nie. Każdy lubi wiedzieć na czym stoi. Kiedy zaczniesz zapadać się w bagno zaczyna być niemiło a zwykle jest za późno. Z resztą i tak jeśli kiedykolwiek ma dojść do spotkania to i tak nikt nie wsiądzie od razu do samochodu czy pociągu żeby się spotkać. Ja akurat preferuję chwilę rozmowy. Niewielkie poznanie siebie. Jakby to mój kolega powiedział "wywąchanie sytuacji".

Gość do Mateusza pytanie
ja nie wyglądam na swoje lata, on wygląda na 30.

Gość niedostepna szatynka
Do mateusz 84. Dlatego pytalam bo ja np nie wyobrazam sobie seksu bez milosci francuskiej. Poza tym z tego co zrozumialam to i tak za mloda dla Ciebie jestem ;)

Gość do Mateusza pytanie
próbowaliśmy to kończyć obustronnie już 3 razy, ale max po 2 miesiącach on twierdzi, że nie umie żyć beze mnie. Ja się przyznam, że ja też za nim wtedy tęskniłam. On mnie nie rzucał, żeby było jasne, ja bardziej chciałam to zakończyć, bo nie chciałam niszczyć mu życia, bo też czułam, że się angażuję.

Mateusz odpowiada. Mam w głowie dwie odpowiedzi. 1) Jest facetem o ustalonej skali wartości, który stwierdził, że jako kobieta mu się podobasz. Nie zwracaąc uwagi na wiek. Podobasz mu się za to jaka jesteś w środku. Jeśli lubi bardzo Twoje towarzystwo nie wstydzi się pokazywać z Tobą to mu przyklasnę. Wytrzymał w tym związku 2 lata i nadal jest to możesz myśleć o nim jak o stałym partnerze dla którego nie istnieją bariery 2) Z psychologicznego punktu widzenia może dopatrywać się podświadomie w Twojej osobie kobiety, która poprowadzi go przez życie za rączkę. Wyrwał się od rodziny spod ramienia matki ale brakuje mu tego wpływu starszej kobiety na jego życie. Dlatego mu odpowiadasz. Ne znam dokładnie relacji w jego rodzinie ani czy mieszka sam czy jak ale te dwie odpowiedzi są najbardziej prawdopodobne

niedostepna szatynka Ja jak najbardziej lubię oralny w jakiejkolwiek formie. Ale faktycznie. Nieco odbiegasz wiekiem od moich założeń. Pamiętajmy, że to są założenia a nie przekonanie, że tak musi być.

Mateusz odpowiada. Z resztą 10 lat różnicy to niewiele. Moja siostra ma 31 lat a jej narzeczony 43. Nikt nie widzi w tym nic złego. Leć z wiatrem a nie zastanawiaj się. Ty coś czujesz on czuje... spróbować warto. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Wspaniała filozofia. Można przeżyć całe życie i nic nie spróbować. Ja w to nie wierzę dlatego jestem tu i próbuję swoich sił żeby marzenia spełnić.

Gość do Mateusza pytanie
To nie typ człowieka, którego można przez życie poprowadzić za rączkę. Jest niesamowicie zaradny i dojrzały, tym mnie ujął, ja takiego faceta potrzebuję, nie dziecka!! Wręcz przeciwnie!! Pewnego, zdecydowanego, on taki jest!!

Gość do Mateusza pytanie
no a gdybyś Ty zaczął spotykać się z babką starszą od siebie o 10 lat i byś się zakochał, to co wtedy? Łóżko było u nas później, a jak sam wiesz, bo spróbowałeś, to się domyślasz, że jest super.

Gość do Mateusza pytanie
właśnie ja mam opory:(:( na życie wspólne, boje się!!

niedostepna szatynka Dziwię się dlaczego bardzo często ludzie w tym moi znajomi mówią, że nie lubią sexu analnego. Podejście typu "to obrzydliwe" czy "to brudne" nie znajduje zastosowania. Odpowiednie podejście do sprawy jest kluczowe. Nie wyobrażasz sobie jak to może być przyjemne dla obojga a pierwszy raz jest bardzo podniecający. Boisz się, że boli? Nie zaboli jak Ty będziesz miała nad tym kontrolę. Brudne? A od czego są kondomy analne do nabycia w każdym sex shopie? To czysta przyjemność.

Mateusz odpowiada. Gdybym się zakochał to byłby problem. Jestem tu nie dla nawiązania relacji kobieta + mężczyzna = para ale dla spotkań. To że lubię kobiety w odpowiednim wieku to nie znaczy, że poświęciłbym życie dla bycia z nią. Więc odpowiadam. W takim przypadku postarałbym się zakończyć związek bez możliwości ponownego skontaktowania się z tą osobą. A co do sexu?? Hmmmm mogę się jedynie domyślać że jest super bo na moim spotkaniu doszło tylko do pozycji 69 za moją prośbą. Ale i było przytulanie i pocałunki i długa rozmowa. Fantastycznie spędzony czas. Ale teraz nie jestem w związku z moją byłą to i chcę pójść na całość. Po to ten temat.

Mogę też otwarcie się przyznać, że ów dama była zachwycona spotkaniem i chciała to powtórzyć. Ale ja nie chciałem ryzykować stałego związku dla przygody. Teraz jestem "piratem" żądnym przygód.

Gość do Mateusza pytanie
dzięki za odpowiedź, bo widzisz, on się tak zakochał, że nie umie beze mnie żyć. No fakt, że ja jestem też wyjątkowa, to już inna sprawa. Uważaj na siebie i trzymaj się cieplutko. Mam nadzieje, że znajdziesz to czego szukasz. A i jeszcze pytanie, czy z tą swoją partnerką co byłeś 6 lat, pozycji 69 nie było?

Gość poznam mlodego
mateusz a skad jestes?

Gość poznam mlodego
szkoda ja wawa atrakcyjna i nie zaspokojona i moze nie tak stara jak oczekujesz blizej 30 niz 40

Wiesz... Odległość nie gra zasadniczej roli. Osoba, z którą poprzednio się spotkałem była z Włocławka i nie był to problem. co tak długo z tą odpowiedzią czekałaś? :)

Gość poznam mlodego
dlugo?

Gość poznam mlodego
mateusz jak wygladasz tak w 2 zdaniach?

O mój ty świecie. Temat dość trudny do rozgryzienia. Łatwiej byłoby żebym podał link na Naszą Klasę to nie musiałbym opisywać a byś sama zobaczyła z tym, że wolę ni podawać na forum publicznym z wiadomych względów.

Gość poznam mlodego
ok juz wiem jak cie zobacze;)