Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz_84

Młody pozna starszą

Polecane posty

Gość poznam mlodego
domysl sie:)

Gość poznam mlodego
niestety nie ma mnie na tym portalu wyslij zdj pls

Gość niedostepna szatynka
Mimo wszystko jakos nie chcalabym zeby ktos mi wkladal penisa do pupy :(ale jak ktos to lubi to niech sobie robi co chce byle nie ze mną! ponadto mam wąska pochwe wiec niew idze sensu nadstawiac drugiej dziurki. klaniam sie i zycze ekscytujacego seksu !

To na szybkiego znalezione zdjęcia z aparatu. Żeby znaleźć lepsze musiałbym się przekopać przez archiwa.

No cóż drodzy państwo. Dzień się kończy a do pracy trzeba iść. Życzę miłej nocy i do jutra.

Gość poznam mlodego
hej Mateusz, usnelam wczoraj i dopiero dzis otworzylam maile grrr.. gdyby nie odleglosc to bm sie skusila

O na pewno nie. Nie pozwolę żeby mój temat umarł jak to tutaj mówią "śmiercią naturalną". Zdaje mi się, że ludzie szybko się zniechęcają żeby cokolwiek pisać. Może to trach albo brak czasu. Bo nie mogę uwierzyć, że jestem sam tutaj. Nie po to stworzyłem ten post żeby nikt nie zaglądał czy też nie pisał. Jeśli będzie trzeba zacznę sam pisać do siebie żeby tylko coś się tu działo. To był męczący dzień ale jeszcze trochę posiedzę i zobaczę jak się dziś sprawy potoczą. Wczoraj liczyłem jedynie na kilka odpowiedzi a całkiem pokaźna rozmowa się wywiązała. Pozdrawiam.

Gość poznam mlodego
tak z ciekawosci a co ty chcesz z kobieta w wieku twojwj mamy robic?

Odpowiem że to nie przedział wiekowy mojej matki. A po co ten post jest wytłumaczona na samym jego początku. :)

Czysta fantazja. Jak ostatnim razem wszedłem na podobną stron wyskoczyło mi, że wygrałem obcęgi. Niektórzy nie podchodzą do takich spraw poważnie.

Gość poznam mlodego
przeczytalam ze kiedys i bylo fajnie ale wciaz nie rozumiem dlaczego nie w swoim wieku, jak sobie wyobraze ze mna 55 latka to mi ochota na sex przechodzi:)

Faktycznie może odrzucać. Spotkałem się wśród moich znajomych z takimi opiniami. Nie potrafię dokładnie wytłumaczyć dlaczego mi się młode jak i dojrzałe (tylko żeby się ktoś o to słowo nie obraził :)) Dla mnie w każdym razie jest to bardzo sexy.

Gość poznam mlodego
jakie slowo? mozliwe ze kobieta w wieku 55 lat moze byc sexi ale z autopsji nie znam takiej mnie u plci przeciwnej kreci calo mlode cialo,jedrne cialo reguralne rysy sex to pozadanie wymaga oprawy

Nie powiedziałem, że mnie też to nie kręci. Młode ciało, jędrna łydka, gładkie dłonie. Wszystko to jest dla mnie pociągające. Za razem jednak bardzo mnie pociągają kobiety starsze. Nic nie poradzę. W tym przypadku nie liczy się wygląd ale fakt bycia z kimś takim. Poza tym spotkanie ze starszą kobietą ma też swoją niesamowitą oprawę. ;)

Gość marusia1111
Nawet można Ci uwierzyć w to co piszesz.

A ja chetnie starsza z warszawki;] Majac 22 lata mialem mila przygode z pania 47mio letnia.. Bylo super i zeby nie to ze przeniosla sie do innego miasta bysmy dalej sie spotykali:) Zatem chcialbym powtorzyc to z pania do 50roku zycia;]

Do marusia1111 Pewnie, że można uwierzyć bo w przeciwieństwie do większości osób, które takie posty generują jestem facetem poważnym i poważnie podchodzę do sprawy. Nie po to tu się udzielam żeby kłamać i oszukiwać, umawiać się a potem twierdzić, że nie mam czasu bo się rozmyśliłem. Nie mam na takie rzeczy ochoty ani czasu. Wychodzę z założenia, że kobiety są jak wino im starsze tym lepsze w smaku. Raz spróbowałem i chcę jeszcze. Poza tym jest gro kobiet, które myślą jak to jest z młodszym i nie mają odwagi same o coś takiego zabiegać. Ten post jest dla nich żeby miały szanse także spełnić swoje marzenia. Tak więc nie krępować się drogie panie! Pozdrawiam!

Gość marusia1111
Mateusz_84 Potwierdzam wszystko. Układ kobiety z młodszym jest bardzo energetyczny, zmysłowy i pociągający. Ale ryzykowny. Dlatego chyba, jest taka rezerwa. Ja nie żałowałam.

Oczywiście, ze jest to ryzykowne ale tylko w pewnych waruknakch. Jesli zakładamy, że: 1) Dama i chłopak maja partnerów i chcialiby raz spróbowac na boku to faktycznie trudno to utrzymac w tajemnicy. Mnie się udało. Teraz jestem wolny i niczego nie ryzykuję. 2) Jeśli mówimy tu o stałym związku to od razu mówię, że nie tego szukam bo nie na tym polega ten post. Ale jeśli ktoś tego chce to chłopak musi mieć j... jak berety żeby otwarcie przyznać się do takiego związku i być bardzo dojrzały. Kobiety w odpowiednim wieku wymagaja od partnera samodzielności i dorosłości a nie każdy młodziak może coś takiego zapewnić. 3) Najważniejsze. Jak ktoś chce to wszystko może. wystarczy się odrobine postarać.

Dzień powoli mija. Pracy niewiele więc trzeba nieco napisać. Jak widzę temat powoli usycha. Aż nie chce się wierzyć, że jest tak mało osób zainteresowanych takim tematem. Gdy poprzednim razem w podobnym uczestniczyłem to rozmowa wrzała. Czekam z niecierpliwością na osoby chętne porozmawiać, zapoznać się. Dołujące jest stworzyć i prowadzić temat kiedy nie ma za wiele chętnych osób do rozmowy.

Gość poznam mlodego
hej Mateusz przyznam ci racje kobiety wola mlodszych jestem w zwiazku ze starszym facetama ale wciaz ogladam sie za mlodszymi i nie tylko sprawdzone rocznik 89;)

Czy to faktycznie zaczyna się robić powszechne, że kobiety w odpowiednim wieku zaczynają interesować się młodszymi o wiele? Czytałem wypowiedź na ten temat i ponoć faktycznie jest coraz więcej przypadków. Chociaż sam uważam, że to za sprawa mediów zaczyna być głośno o sprawie, która istniała już od bardzo dawna. Kiedyś mediów nie było to się o tym nie słyszało. Chociaż też może się w jakiś sposób przyczyniać spadek zahamowań człowieka, który zaczyna urzeczywistniać swoje pragnienia wiedząc, że społeczeństwo nie będzie aż tak bardzo w szoku.