Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz_84

Młody pozna starszą

Polecane posty

Gość marusia1111
Jeszcze tu bratku wrócę i pogadamy. Chodzi o wyjaśnienie jednego z wymienionych przez Ciebie punktów. Mam nadzieję, że nie wylękniesz się i udzielisz szczerej odpowiedzi. (spoko, bez obaw, a i topik może zyskać na atrakcyjności) Pzdr.

Nie mam zamiaru się od niczego wykręcać. Gdybym miał zamiar to wszedłbym na czata i tam sobie porobił jajca. Tu to poważna sprawa. Mam swój cel i do niego dążę. Co z tego wyjdzie? Zobaczymy. Jak na razie nie jest najgorzej. To dopiero kilkudniowy temat. Pozdrawiam

Gość wiesz coooo
Mateusz?? wspolczuje ci :-0 moj partner jest mlodszy ode mnie 14 lat, ale my sie kochamy. i zeby nie bylo: on jest wyjatkowo przystojny i naprawde sexy, niczego mu nie brakuje, to taki mlody rockman ;-) a i ja zawsze uwazana bylam za fajna panne, podobam sie facetom, on jest zazdrosny :-p kumple mu prawia komplementy na moj temat. on szaleje za mna, dba o mnie, troszczy sie o moje sprawy, duzo mi pomaga w kazdym sensie...uzupelniamy sie, w kwesti pogladow,pasji,seksu....on chce miec ze mna rodzine ❤️ a ty musisz prosic o sex :-0 i w dodatku sprowadzasz te biedaczki, starsze od ciebie, do roli zabawki seksualnej :-0 oczywiscie chodzi o "uklad" :-0 to jest naprawde niesmaczne i beznadziejne :-0 jak dla mnie jestes loooooserem...!

Bardzo dziękuję za szczerą wypowiedź ale nie czuję się looserem. Sexu mi nie brakuje. A i kobiet nie sprowadzam do roli zabawki. Kobieta ma swoje zdanie i nie musi odpisywać jeśli nie chce. Odpisują tylko osoby tak jak ja zainteresowane przygodą. Żyłem już w statecznym związku. Teraz kiedy sie wyzwoliłem nie mam zamiaru szybko do tego wracać. Chcę szaleć a nie żyć jak asceta czy stoik. Nie dla mnie ułożone proste życie. Na rodzinę jeszcze przyjdzie czas. Oczywiście masz jak najbardziej prawo do wyrażenia swojej oceny ale mierzysz mnie swoją miarą. Swoim życiem które masz a nie znasz mojego. Jestem tylko osobą na ekranie Twojego monitora, która napisała o sobie kilka zdań. Jeśli potrafisz o człowieku powiedzieć wszystko na takiej podstawie no to nieźle. Aha. Ja nie błagam o sex. A go oferuję. :) Pozdrawiam

No za 4 minuty koniec pracy. Czas pomyśleć o obiedzie. :) Tylko jak tu się przez te korki przedrzeć?

Gość poznam mlodego
to ty masz korki? eh a myslalam ze tutaj tylko sa:)

Gość donna45
szkoda, że jesteś z Torunia, ja jestem z Wrocławia.....szkoda

No trochę szkoda. Gdybyś była z Włocławka lub Bygdoszczy to nie ma problemu ale niestety w tym wypadku odległość zaczyna być problemem. Zawsze jednak znajomość na odległość też jest dobra czyż nie? Wymiana myśli rozmowy po prostu znajomość.

Gość vfwergf
donna45 ale z ciebie zdesperowana stara baba.Na kazdym topiku o młodszych sie ogłaszasz.Czyzby w realu nie było chetnego do posuniecia ciebie

Gość donna45
a miałam nadzieję....szkoda....to prawda, kobiety dojrzałe lubią młodszych męzczyzn, tylko nie mają możliwości ich poznać i dać znać czego oczekują

Gość poznam mlodego
ciekawe dlaczego nasze spoleczenstwo akceptuje jesli facet jest starszy od kobiety a jak sytuacja odwrotna to juz wielki problem ja nie uwazam sie za satra i dlugo nie bede uprawiam sporty mam super cialo mysle ze wygladam lepiej jak 10 lat temu ehh szkoda ze faceci w moim wieku wygadaja srednio o 5 wiecej wyrasaja im brzuchy a wolny czas spedzaja przed telewizorem wiec niec dziwnego ze lecimy na mlodszych:) moj target to -10 czyli 22:)

moj target to -10 czyli 22 Co to oznacza??;) Jeżeli Twoim celem jest 22 latek to ja jestem za stary bo mam 25

Gość poznam mlodego
:) za stary dla mnie ale ty tez szukasz starszej bo od 35:)

Gość poznam mlodego
hehe widze ze czytasz dokladnie :) ba pewnie ze sa okragly stol obalenie komuny:)

Łeee to pewnie nie szukasz nikogo kto jest z rocznika wybuchu w Czarnobylu? Może na mnie tak wpłynęło że teraz tu jestem?

Gość poznam mlodego
:) grunt to poczucie humoru szukam mlodego jedrnego i przystojnego faceta a tacy to maja max 25:)

Gość poznam mlodego
dlaczego na upartego? czego ci barkuje?

hehe w sumie to niczego z reszta nie mnie to oceniac bo przeciez nie chce wyjsc na jakiegos narcyza :P

Gość poznam mlodego
dlaczego narcya? czyzbys sie sobie podobal? to chyba dozbrze ja tez tak mam:)

hmmm.. powiem tak, napewno nie uwazam ze zostalem skrzywdzony przez nature :P

Gość poznam mlodego
hmm to swietnie a reszta?