Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość montefirmyzott

monte

Polecane posty

Gość montefirmyzott

dajecie swoim dzieciom monte? Kiedymozna wprowadzic? Moj syn ma 9 miesiecy i sie zastanawiam czy dac, bo o danonkach slyszalam wiele zlych opinii :/

Gość scooby dooby doo
Daję Monte Drink po 12 miesiącu.

Gość scooby dooby doo
po 12 miesiacu mozna dawac już wszystko.

bez przesady, nie wszystko! co do monte... zobacz na sklad co w nim jest, z reklamy kojarze ze orzechy- jesli nie ma uczulenia to sprobowac mozna :)

Gość scooby dooby doo
w zasadzie wszystko. lacznie z mlekiem krowim. (piszac wszsytko nie mialam przeciez na mysli uzywek i chili) :)

moje dziecko pije krowie mleko od skonczenia 1 rz, wiec nie o krowie mleko mi chodzilo. menu malego dziecka powinno byc zdecydowanie inne od tego dla doroslych, dasz dziecku kotlety, frytki i mase innym niezdrowych rzeczy? ja nie, dlatego zanim cos dam czytam sklad, staram sie nie dawac tych z E, a slodycze typu monte '(cala masa niepotrzebnego cukru) zastapic tym co sama zrobie :)

Ja Monte nie daje. Mój syn ma 6,5msc. Za to je Danonki waniliowe i nic mu nie jest. Każde dziecko reaguje inaczej na różne produkty.

jak nie ma alergii to można, tylko po co? po co dajecie dzieciom takie rzeczy i słodycze w tym wieku, gdy dziecko ma przed sobą całą masę smaków do odkrycia? Nie lepiej uczyć jedzenia zdrowych rzeczy? o monte i innne duperele jeszcze cie samo nie raz poprosi, im pozniej tym lepiej :D

Gość scooby dooby doo
"dasz dziecku kotlety, frytki i mase innym niezdrowych rzeczy" według ciebie to jest normalna dorosła dieta? bo według mnie nie bardzo. według mnie to jest "dieta tzw. śmieciowa"

Kotlety i frytki są dla dorosłych a nie dla maluchów. Danonki w zupełności wystarczą...w końcu to coś innego a nie tylko mleko i mleko...

Nic mnie nie oburzyło. Tylko wydaje mi się ze osoba nie mająca dzieci ani wykształcenia w tej dziedzinie za dużo poradzić nie może...a kobiety oczekują raczej rady doświadczonej mamy.

wlasnie dlatego ze mam pytam po co sobie robic kuku na przyszłość. i ani slowem nie skomentowałam tego ze dajesz bądź co bądź niemowlakowi danonki. Odpowiedziałam autorce na pytanie, czegos sie czepiła?

Gość scooby dooby doo
zeby rozstrzygnac wasz spor i rozladowac niepotrzebnie skumulowane negatywne emocje, powiem wam, ze ja osobiscie jako dorosly czlowiek unikam smazonych mies i smazonych zniemniakow jak ognia. slodyczy rowniez. dlatego piszac "dorosla dieta" nie mialam na mysli tlustych lub slodkich "smieci", tylko kompletne zbalansowane posilki.

O ile dobrze pamietam to jest przeznaczone dla dzieci po 3 roku tak kiedys bylo napisane na opakowaniu ale sprawdz czy nadal tak jest.Generalnie czekolada i orzechy nie sa odpowiednie dla tak malych dzieci jak Twoje.

Gość mjkjhg
mój syn ma 10 miesięcy ale nie daję mu żadnych słodyczy ani danonków ze względu na mleko krowie i cukier daję mu misiowy jogurcik po 6 miesiącu.