Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na pewno dobrze co

Dobrze ZROBILAM?????

Polecane posty

Gość na pewno dobrze co

Dałam ogłoszenie na stronie internetowej, że szukam pracy jako Niania:) Otóż mam spore doświadczenie, posiadam referencje z przedszkola, bo rok byłam tam pomocą nauczyciela. Opiekowałam się też jakiś czas temu dzieciątkiem. Nie mam w tej chwili pracy, a pieniądze są bardzo potrzebne. Uff... no nic będę teraz czekać na odzew Mam:)

chyba nie masz nic do stracenia :D powodzenia!

pewnie tzw. "oddziałowa" :) podawanie obiadków, dbanie o czystość, pilnowanie dzieciaczków... ;) czy tak?

dbanie o czystość, pilnowanie dzieciaczków a w takim razie przedszkolanka zajmuje sie czym? pilnowaniem pomocy nauczycielskiej? :-)

Gość na pewno dobrze co
Tak dokładnie Kobietki Drogi to robiłam wszystko za wychowawczynię grupy! Czyli organizowałam im cały dzień. Zabawy, zajęcia, spacery, zabawy na podwórku. Wszystko:) Bardzo fajna praca. Ale niestety mogłam tylko rok, bo to był staż:( Skusiłam się na to ogłoszenie, bo lubię dzieci. Myślę, że ktoś chętny się znajdzie kurcze:)

Gość na pewno dobrze co
Przedszkolanka to np. wychowawczyni grupy, bądź pomoc nauczyciela. Pomoc robi to samo co wychowawca grupy:) Wiecie, oni chętnie korzystają z takiej pomocy , bo mają wygodę! Taka prawda:)

Gość na pewno dobrze co
Ale zawiłe jest to co napisałam ogólnie? Czy postępowanie wychowawców? hehehe:)