Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaka991

Szymon Majewski, Kuba Wojewódzki

Polecane posty

Gość kakaka991

Ciekawa jestem czy Majewski albo Wojewódzki przyznają się do tej całej nagonki na p. Przeydenta... Przecież to oni mu wyrządzili wiele krzywdy - niemal w każdym programie "Rozmów w tłoku" (obejrzałam kilka odc. i był w każdym! ) obrażał go, parodiował. Bądź co badź - to byl prezydent. Nie przepadałam za nim jakoś specjalnie, nie mówię, że płakałam po jego śmierci, ale zawsze miałam do niego szacunek. Polacy jednak są cholernymi hipokrytami... Mam nadzieje jednak, ze Majewski wypowie się na ten temat i przeprosi. Bo to co robił bylo naprawdę chamskie. No i mam nadzieję, że da nareszcie spokój z braćmi. Panu Jarosławowi także.

Gość nawracam opuszczonych
jest ich wiecej najwiecej w PO,w mediach,

Gość lukier 444
wezzz. co bylo to bylo.jak sie ktos na zartach nie zna nie musial ogladac np.Ty mnie to bawilo..teraz juz nie i wcale nie widze tu koniecznosci przyznawania sie do bledu lub przepraszania...a zreszta kogo? nas Polske? bo on juz nie zyje a nas to sie sami powinnismy przeprosic .wszyscy go wysmiewali

Gość lashfl
o zmarłych źle się nie mówi więc pewnie już dadzą mu spokój, ale Szymon resztę polityków niech nadal parodiuje ( to jest jego aktorzy) :)

Gość behemłucik
parodia według mnie to nie jest obrażanie - tuska chytruska i innych też parodiują

Gość 3245465465
hahahaha chyba z drzewa spadłaś, Wojewódzki jeszcze po nim pociśnie :P zobaczysz i dobrze :P