Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa jestem

Allego - Czy można upomnieć się o komentarz?

Polecane posty

Gość niecierpliwa jestem

Pytanie do doświadczonych użytkowników. Czy wypada upomnieć się o komentarz od sprzedawcy, jeżeli minął już miesiąc od zakupu? (Ja swój wystawiłam natychmiast po otrzymaniu towaru ). Rozumiem, że niektórzy sprzedawcy hurtowo wystawiają komentarze, ale mogliby robić to na koniec danego miesiąca za cały miesiąc, a nie już połowa kolejnego a komentarza nie ma. Jestem jeszcze trochę początkującym użytkownikiem, więc zalezy mi na komentarzach.

Gość gimli
to nie moralne

Gość behemłucik
ja dostawałem kilka razy , więc ????????

Gość ale masz
żałoba narodowa a ty się martwisz komentarzem, nie ośmieszaj się

jasne, ze mozna ale pamietaj, ze wystawianie komenatrzy nie jest obowiazkowe chociaz mnie wkurza jak sprzedawcy czasamiw ymuszaja wystawianie komentarzy, a po zrobieiu zakupow w jedne z aptek pare meisiecy temu do tej pory dostaje wiadomosci o wystawieniu komentarza co pare dni (rzecz jasna komentarz juz dawno wystawiony:o)

Komentarze są bardzo ważne, bo to są opinie, które budują zaufanie w oczach Twoich klientów lub sprzedających w zależności od transakcji. Niestety niektóre cwaniaki z All wchodzą ci do tyłka, żebyś dała im zarobić, a jak już dasz olewają cię i nie wystawią nawet komentarza

Gość cvfdgdf
ja nie lubię jak mi się ktoś o komentarz upomina :o wystawiam różnie, jak mam czas po 200 - 300. co miesiąc, czasem co dwa.

Gość niecierpliwa jestem
Dzięki cux za rzetelną odp. No właśnie jeden sprzedawca był przemiły i kontakt szybki a komentarza też nie dostałam :-/ A co do wyższej wypowiedzi - co do tego ma żałoba ?? Nie dajmy się zwariować, żałoba żałobą, a życie się toczy, do pracy też trzeba chodzić..., a Wy o jednym w kółko.