Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciunia22

On nadal kocha byłą

Polecane posty

Gość kiciunia22

Od ponad pół roku spotykam się z facetem, który jest po przejściach. 6lat był ze swoją ex...i nadal nie może o niej zapomnieć..kocha ją..rozwodu jeszcze nie mają..ona go psychicznie niszczy. Mówi mi on że ma czasem myśli samobójcze...do psychologa nie chce iść...nie wiem już jak mam do niego podchodzić. Najgorsze jest to, że on chyba nigdy o niej nie zapomni, bo mają dziecko..więc muszą się widywać, by porozmawiać o synu. Jeżeli potraficie, to prosze doradzcie mi co mam robić...nie chce się z nim rozstawać bo bardzo mi na nim zależy...gdy jest ze mną to mnie słucha...chciałabym być z nim szczęśliwa, ale nie wiem czy jest to możliwe.

Gość 12345654321
Jak kocha byla to czego ty chcesz od niego??? On Cie dziewczyno nie chce jest z Toba z braku laku moze potrzebuej obecnosci 2 osoby z powodu rozpaczy. Nie rozumiem takich kobiet na sile sie pchac facetowi A podem bedziesz beczec na kafeterii ze nieszczesliwa jestes bo tak kochasz stasz sie a za wiele nie dostajesz

Gość niefanka majki
to ty jestes zwykła kureffffka jak możesz sie wpierdalać żonatemu do łóżka?

Gość kiciunia22
nie jestem kurefka...bo to nie ja chciałam z nim być, tylko on ze mna... to jego ex go zdradzila...i on nie chce z nia byc..ale sie z tym pogodzic nie moze...chce ulozyc sobie zycie..ale nie potrafi zapomniec o tym ze ktos mogl go tak zranic

Gość zwyczajnie ją kocha
nie jest łatwo zapomneć o kimś z kim spędziło się kilka czy kilkanaście lat. Ja bym sobie odpuściła takiego faceta. Nie chciałabym być tylko "chwilowym pocieszeniem".