Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany1989

Ukochana zdradziła...

Polecane posty

Gość zalamany1989

Witam wszystkich, proszę was o pomoc ;(( chce streścić moją historię, zakochałem się w pewnej dziewczynie... to była pierwsza taka moja "miłość" ... byłem dla niej o każdej porze dnia i nocy, robiłem wszystko aby była szczęśliwa... 2 lata były cudowne ;( i przyszły tamte najgorsze wakacje, ona zaczęła pracować w barze, miała zmiany nocne, w skrócie mówiąc po 2 latach zdradziła mnie z ochroniarzem z baru :( mi wmawiała że go nie zna ani nic... pewnego dnia sprawdzilem jej tel. sms typy tesknie kochanie, moj kotek ... po latach takie cos ;( wybaczyłem jej ... ale dosłownie na 2 dzien znowu mnie z nim zdradzila ;((( niestety znowu jej wybaczylem i ciagalismy sie tak pare miesiecy z bolem w sercu :( boli bardzo boli poswiecilem jej wszystko pieniadze przyjaciol ... jestem młody i moze inaczej patrze na to, prosze nie mowcie mi ze tego kwiatka to pol swiata, prosze o pomoc :(( przepraszam za błędy ort. Dziękuje z góry

Gość zalamany1989
??:(

Gość zalamany1989
ale czemu tak jest ? przeciez nic nie zapowiadalo zdrady jednej po drugiej ... :( za co :(

Gość rozgwiazda...
załamany za nic, jestem zdradzona żoną, wiem jedno, jak zdradzi raz, zdradzi i drugi. Byleś zbyt dobry, nie powiem Ci będzie lepiej, nie powiem Ci ogarnij się, bo sam od 3 lat próbuję, choć nie mam rozwodu i nie mieszkam z mężem, nie potrafię się pozbierać do dziś. Żyje, bo mam syna, który mnie potrzebuje, żyje nie dlatego bo muszę, chcę, powoli zbieram te rozbite kawałki. Pozdrowionka, trzymaj się ciepło.

Gość zalamany1989
co w takich sytuacjach robiliscie :( ? czym kierowaliscie sie ?:( w alkohol nie uderze bo to dla słabych :(( nic mnie nie bolało jak to :(( oddalem jej serce... i tak skonczylem :(

Gość arghhhhhhhh
Chłopie nie ciągnij tego, bo będzie tylko gorzej. To jest zwykła szmata, przykro mówić. Już nawet nie chodzi o zdradę tylko o to, że wybaczyłeś, a ona na drugi dzień swoje. Jesteś za dobry i w tym jest problem. Zerwij całkowicie kontakt, radzę Ci.

Dałeś się zaślepić miłości i tego to skutki. Teraz zamiast beczeć otrząśnij się i zachowuj jak facet. To nie była niestety ta jedyna a ty na przyszłość masz dobrą naukę.

Gość zalamany1989
Dzięki... choc wiem ze bedzie chciala wrocic musze zacisnac zeby i nie ulegać :(((

Gość zalamany1989
Czemu mi to zrobiła ;(;(;(;(;(;(;(;(( kurwaaaaaaaaaaa

Gość ja tylko...
pociesze cie mnie to samo zrobil facet i bylam taka sama jak Ty

Gość rozgwiazda...
bo to zła kobieta była ;), nie roztrząsaj tego, nie wracaj do tego co było, to się już stało, szansę???, owszem, ale na Twoich warunkach.

Słuchaj nie doceniła ciebie, twego oddania i miłości więc nie ważne dla czego ale niech spada na bambus, szkoda trwonić czas na tych co spuszczają w kiblu coś co było dobre. Głupi są, a nad głupotą tylko z politowaniem głowę pochylić.

Gość bmp_
Głupio zrobiłes, że na każde jej zawołanie byłeś, że świata poza nią nie widziałeś. Wiedziała, że nie musi się starać, że ma cię zawsze. Wiadomo od dawna, że babie odbija w takiej sytuacji.