Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia888

Pomóżcie czy wiecie gdzie można ją znajść

Polecane posty

Witam mam nadzieję że mi pomożecie, od kilku miesięcy szukam sukni ślubnej do ślubu coraz bliżej a ja jeszcze nic nie wybrałam ostatnio na naszej klasie znalazłam suknie w której się zakochałam tylko nikt nie wie z jakiej kolekcji pochodzi i nigdzie w necie nie mogę jej znajść pewnie krawcowa uszyła by ze zdjęcia ale dobrze by było wcześniej przymierzyć i zobaczyć jak ona leży na mnie tu jest link gdzie ona się znajduje http://nasza-klasa.pl/profile/19705338/gallery/5160 może ktoś z Was mi pomoże i napiszcie czy wam się podoba co prawda ona jest ecri mnie interesuje tylko i wyłącznie biała ale najważniejsze żebym ją znalazła bo ślub za 4 miesiące a a nie mam sukni. pozdrawiam ;-)

Gość jhfjehfjhgjhdfjghdjfg
po pierwsze zapytaj sie włascicielki z jakiej stronki bierze zdjęcia, w ten sposob jest szansa ze znajdziesz pierwotną stronke gdzie zdjecie sukni było dodane a tam pewni i znajdziesz jej nazwe, jezeli nie jest ona z jakiegos innego kraju bez problemu powinnas znalesc chociazby na allegro

już pytałam ale ona twierdzi że ma dużo sukni i nie pamięta z kąt ją znalazła eh no nic chyba nikt mi nie pomoże eh ;/

już pytałam ale ona twierdzi że ma dużo sukni i nie pamięta z kąt ją znalazła eh no nic chyba nikt mi nie pomoże eh ;/

Gość lepiej nie znajduj
zamiast do ołtarza, to ty lepiej idź do szkoły i się naucz, że nie mówi się "znajść" tylko znaleźć

jej ale problem piszę jak piszę i liczyłam na pomoc a nie na krytykę no ale trudno czego można się spodziewać od nie których bo ja tam mam czas na pisownie eh szkoda gadać ;(

jej ale problem piszę jak piszę i liczyłam na pomoc a nie na krytykę no ale trudno czego można się spodziewać od nie których bo ja tam mam czas na pisownie eh szkoda gadać ;(

skoro ona nie pamięta skąd ma zdjęcie sukni,to wydrukuj to zdjęcie,zabierz ze sobą do salonów w swoim mieście pokaż babkom i może znajdziesz coś co mają u siebie w sklepie? w ten sposób może znajdziesz taką samą lub bardzo podobną,zobaczysz ją na żywo i przymierzysz. a jak nie to pozostaje uszycie..

Podobne suknie znajdziesz w kolekcji sincerity. To jakaś amerykańska skunia jest.

Pandzia schodząc z tematu- serio mailas 71 a masz 57 kg??!! jak to sie robi? ja bym chciala tak 3-4....

a z tym okiem to dlatego mialam zapisana ta stronke bo pamietam modelke- bo chce miec taki sma makijaz bo tak chodze na codzien a kazda kosmatyczka mowi mi ze do sukni slubnej taki makijaz nie pasuje... :/ a moim zdaniem bardziej nie pasuje byc nienaturalnym w dniui swojego slubu- kazdy od lat zna mnie z takim make-upem i nie chce jakos dziwnie inaczej wygladac.... a Wy jak myslicie??

Gość eurolifestyyle
szyjemy suknie na miare, takze ze zdjecia jesli chcesz taka wyslij fotke uszyjemy napisz na emial biuro@eurolifestyle.pl

Gość eurolifestyyle
w ofercie mamy tez 130 modeli sukni rownie z mozliwoscia szycia na wymiar jak bedziesz zainteresowana podesle ci link do naszej kolekcji

Noemiii14 - serio serio :) walcze z kilogramami od października i już się przyzwyczaiłam do mojego "nowego" jedzenia. Moim zamiłowaniem były fast-foody wiec najgorzej było to odstawić, dużo wody zamiast słodkich gazowanych i nie jedzenie po 18 godz. A z makijażem to uważam, że w dniu ślubu mogłabyś sobie zrobić inny makijaż niż na co dzień. Skoro wszyscy wiedzą jak wyglądasz w swoim makijażu to w dniu ślubu pokaż się z innej strony, sukni też na co dzień się nie nosi tylko w dniu ślubu, ale decyzja oczywiście nalezy do Ciebie :)