Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

stadion narodowy im L. Kaczynskiego?????????????

Polecane posty

Gość buhehehehehhehe
niebywałe: :D dooobre, dobreeee

Gość 435432562345
nie no jak tak nazwą to rozerwę ich na strzępy!

Gość ale dlaczego nie Wawel
wcześniej był prezydentem Warszawy; może stąd taki pomysł. Ja również uważam, że to przesada.... może gdy opadną emocje ludzie zaczną kontaktować...

Heh nie była bym soba gdybym o szaliku nie wspomiała :P Ale Wawcia zgodzisz się że pozostali sa troche pomijani a tez zgineli na służbie i też byli patriotami. Uważam że arena spotkań i zmagań sportowych mogła by nosić imie upamietniające ich wszystkich.

Gość bez nicku dla potrzeb jednoraz
to już lepiej nazwac imieniem tego z PKOLu co zginał nawet nie wiem jak on miał ale on był ze sportem związny przynajmniej!

Gość meszugene unl
nie wytrzymał garkotłuk :D 🖐️ wzial se wolne od obowiazków domowych zeby pilnowac dobrego imienia tego kartofla któremu przypadkiem trafila sie prezydentura :D 🖐️ jaja jak berety :D

nie mnie o tym decydowac na pewno. ja widze tylko jedno oblude i falsz najpierw psy szczekaly a teraz wychwalaja go to jest az nienaturalne. wydaje mi sie ze w ten sposob chca zyskac glosy wyborcow sztuczne jest to wszystko i nie prawdziwe. a to ze sie pomija naziwksa zalogi czy borowcow to dla mnie normalne bo mowa jest o prezydencie 40 mln kraju. nigdy nie bylo takiej tragedii nawet chyba na swiecie......

nie wytrzymał garkotłuk wzial se wolne od obowiazków domowych zeby pilnowac dobrego imienia tego kartofla któremu przypadkiem trafila sie prezydentura nie pilnuje dobrego imienia kartofla tylko walcze z glupota szczegolnie z twoja :) coraz wiecej argumentow dajesz na to ze konczylas jednak studia zaoczne :)

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
ponoć pojawiły sie też sugestie odnosnie nazwania nowej odmiany ziemniaków

Już nie wspomne, że wizerunek Kaczyńskiego poprostu mi sie kłóci ze sportem i nazywac jego imieniem stadion to tak jak nadac filcharmonii imie Andrzeja Gołoty . . .

Gość tak to robi
sie smieszne,zaraz zrobia z niego swietego

Gość meszugene unl
wawcia nawet gdyby to byly tylko zaoczne to wciaz jestem wyżej o dwa szczeble edukacji matole bez matury buahahahha a ty czemu nie pokusiłaś sie o rozwijanie intelektu?

Gość meszugene unl
chętnie porozmawiam na temat twoich studiów, co kończyłaś wawcia?

Gość tak to robi
wychwalaja go ze tyle zrobil dla polski...gowno zrobil przez niego musialem wyjechac za granice zeby utrzymac rodzine ,jak i wiekszosc polakow

a po co mam pisac przeciez glosowalem na PiS z automatu musze byc prosty i debil i nic o zyciu nie wiedziec bo przeklinam....... to po co mam pisac nie to co ty ktora wpadnie na forum nawyklina niezyjacego prezydenta i jest wspaniala.....

Gość meszugene unl
to baba, facet nie jest tak impulsywny, o intelekcie nie wspomnę no wiec co tam wawcia kończylas?

Gość meszugene unl
pffff tuman bez matury :D 🖐️ wstydzisz sie wykształcenia wawcia?

lulu na moście Już nie wspomne, że wizerunek Kaczyńskiego poprostu mi sie kłóci ze sportem i nazywac jego imieniem stadion to tak jak nadac filcharmonii imie Andrzeja Gołoty . . . bez przesady ale to powinien być stadion Deyny, może Górskiego prezydenci mają ulice i ronda

nigdy sie nie wstydzilem niczego bo nie mam czego :) ps. tuman bez matury to mozesz byc ty bo kiedy ja mature zdawalem to ty od taty kase na fajki wyciagalas

Gość meszugene unl
nie masz czego to fakt, nie ma wykształcenia nie ma problemu buahahahaha a te swoje wyrafinowane fantazyny to sobie daruj 😴 nie interesuje mnie co sie roi w głowce paranoika :) 🖐️ )))

samanto ja juz w sobote pisalem ze to bedzie szopka i jest ale nie lubie takich postow jak meszugene one po prostu mnie irytuja ale zreszta to wiesz bo przez 3 lata nie przyzwyczailem sie do szczekania shatyna i nie przyzwyczaje sie do szczekania jakiejs malolaty co o zyciu wie tyle co wyczyta albo zobaczy w telewizji....