Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

stadion narodowy im L. Kaczynskiego?????????????

Polecane posty

Gość meszugene unl
wawcia, jesteś samcem?

Gość meszugene unl
ok, tylko jeszcze jedno pytanie, dobrze?

tak to robi sie smieszne,zaraz zrobia z niego swietego o zmarłych mówi się albo dobrze albo wcale szczególnie jak ciała jeszcze nie 'ostygły' owszem momentami niesmacznie wygląda czytanie oglądanie krytyków Prezydenta jak go wychwalają no ale cóż > to nie jest hipokryzja tylko dobre wychowanie (nawet jak jest na pokaz) do meszugene cośtam Twój troling jest momentami przezabawny ale głównie budzi niesmak nie no ok wolny kraj ale ja bym tak nie umiała :P

Gość meszugene unl
samanta ;) :classic_cool:🖐️

Gość 435432562345
DEYNA!!!!! nie żaden kaczor

Gość zajóba narodowa
niedlugo ktos krzyknie "santo subito":classic_cool:

Gość meszugene unl
wawcia to moge to pytanie czy nie? :o

Gość meszugene unl
co dojrzałego faceta ciągnie na forum dla kobiet, wawcia?

Gość meszugene unl
a kto tu o sporcie gada czy o polityce na codzien? :D

a co myslisz ze wypowiadam sie na tematy o torebkach czy o tym jak czyjas funia ma wyciek z pochwy czy np czy ten chlopak czy dziewczyna jest ladna?? :D :D :D ps. o co tobie teraz chodzi :D

a wogole kto chce nazwac stadion imieniem prezydenta skad to wzieliscie bo ja nie ogladam tej szopki i nie czytam nic?? czy to jakis pomysl jakiegos kogos z faceboka czy z innego madrego portalu spolecznosciowego:D

Gość meszugene unl
wawcia, o nitz, staram sie po prostu motywacje mężczyzny w średnim wieku, który decyduje się spędzac każdą wolną chwilę na forum dla kobiet :) 🖐️

Internauci na Facebooku rozpoczęli akcję wspierającą pomysł nadania Stadionowi Narodowemu w Warszawie imienia tragicznie zmarłego prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Do grupy przyłączyło się już grubo ponad dwa tysiące osób. aha czyli takie same debile jak ci co dzis nawyloywali do tego protestu o 20 i wszystko jasne :) wszystko jak zwykle pod wpluywem emocji ludzie teraz wszystko by chcieli nazywac jego nazwiskiem. ja myslalem ze to jakis z pisu powiedzial wiecie co wstyd!!!!

wawcia, o nitz, staram sie po prostu motywacje mężczyzny w średnim wieku, który decyduje się spędzac każdą wolną chwilę na forum dla kobiet a co ty wiesz czym ja sie zajmuje kobieta??? i co ja robie ?? co ty mozesz wogole wiedziec ......

Gość meszugene unl
spokojnie, sportowcy na to nie pozwolą, podobnie jak środowisko artystyczne pedzie protestowało przeciw pochówku kaczynskich na wawelu :D 🖐️

Autorka tematu by się cieszyła gdyby stadion nazwali imieniem ofiar katastrofy lotniczej - żeby wszystkich uhonorować a nie tylko jednego. Albo imieniem jakiegos sportowca

no wlasnie "pedzie " :( dobra lece bo sie spoznie :D ps. jak jutro napisza na faceboku ze chca szkole nazwac im prezydenta czy cos innego to meszegene nie zapomnij tu wpasc i wyklinac od wejscia i wysmiewac ze ktos ma jakas akcje pod wplywem emocji :) pozdrawiam ciebie mundralinską

Gość meszugene unl
wawcia, ale nie powiesz mi oczywiscie w którym momencie sie mylę?

Gość 8678486568584
kurwa pierdolony kaczor od stadionu wara!

pierwsze wrażenie (pierwszewrazenie@onet.pl) pewnie autor tematu by się cieszył jak imieniem donalda stadion by nazwali ok to już bezpoziom nie dla mnie 🖐️