Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

DLACZEGO 24 MILIONY

Polecane posty

CI,co zgineli byli BOGACI i dostana rodziny takie odszkodowania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ile dostaja wdowy po gornikach ? Ile rodziny po zawalonej hali z golebiami ? Tyle mamy sioot w domach dziecka.:( Kto da im na start w zyciu.?

słyszałam dziś w radio jak ktoś z rządzących wypowiadał się, że zrobi wszystko, aby podnieść kwoty odszkodowań... szkoda, że dla zwykłych szaraczków nikt się nie stara, potrzeba było aż takiej tragedii, aby pomyśleć o rodzinach ofiar wypadków?

Gość bo bogaci
bogatym daja a biednym zabieraja !

W końcu wszystko sprowadza się do jednego zawiści jednych wobec drugich a na nią dobry każdy czas i każda godzina...

skoro dla Polaków, to chyba i dla Ciebie? a może na obczyźnie już zdążyłaś zapomnieć skąd Twój ród? :D :p żartuję, nie chcę się kłócić... po prostu stwierdziłam fakt, jakiś czas temu widziałam w tv reportaż o rodzinach osób, które zginęły przy zawaleniu się hali, nie dostały obiecanej pomocy i odszkodowań do dziś... miejmy nadzieję, że tym razem ktoś naprawdę ruszy temat

Gość bo bogaci
Ci dostana napewno szybciej...no i wiecej niz rodziny,co stracily w Hali bliskich.:(

Gość calej tej szopki by nie bylo
za ok. 8 mies panujacy by ustapili miejsca nowo wybranych. i nikt by tak nie dramatyzowal jak to czynia teraz