Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka 86

dziwny okres czy mial ktos tak a mimo to byl w ciązy

Polecane posty

Gość staraczka 86

dodam za staram sie z mezem o dzidzie od sierpnia. do tej pory nie wychodzilo. probowalam wszystkoch sposobow nawt zakupilam testy owulacyjne ale nie wykryly owulacji i az do marca wydaje mi sie ze nie mialam dni plodnych gdyz moj sluz cały czas byl gesty od marca zauwazylam ze jest przezroczystyi ciagnacy wiec z mezem zadzialalismy. teraz koklo 9 powinnam miec okres dostalam 10 i do dzis palmie. zawsze tak mialam ze plamilam ale po kilku dniach dostawalam normalnego okresu a tu 13 i nic w ogole ne czuje sie jak na okres tylko tyle ze bola mnie piersni isutki sa wraziwe. . nie chce robic testu nie chce sie rozczarowac

Gość staraczka 86
???

Jak nie zrobisz testu to się nie dowiesz. Chyba lepiej się rozczarować, ale wiedzieć co jest grane niż dalej żyć w niepewności i się zastanawiać. Takie plamienia w ciąży się zdarzają, ale trzeba je koniecznie skonsultować z lekarzem, wiec ja na twoim miejscu jak najszybciej wykonałabym test i jeśli będzie pozytywny to udała się do lekarza.

Gość staraczka 86
przewaznie zawsze przed okresem planowanym mialam takie plamienie i pozniej pojawial sie okres ale teraz jest on nie wiem czemu inny dla mnie. jest juz az 4 dzien nie chce sie rozczarowac

Gość ciara889988
zrob test, a jesli to nie ciaza to idz do gina po skierowanie na badania hormonow bo takie plamienia czesto sa zwiazane z zaburzeniami hormonalnymi co wiaze sie z tym ze w ciaze nie mozna zajsc bez leczenia

Gość staraczka 86
no u mnie bez zmian to nie jest plamienie tylko jakby okres tylko malutki z malutka iloscio krwi wystarczy mi tylko wkladka. poza tym czuje sie jak podczas okresu mam bolpiersi

Gość Patuulenka
zrób test i będziesz pewna na 100%, czasem w ciąży występuje takie plamienie. Ja kiedyś tak miałam , napaliłam się, że nigdy takiej sytuacji nie miałam i zrobiłam chyba przy testy i trzy niestety negatywne :(:( Okazało się , ze to był mój okres , a za miesiąc miałam już normalny.

Gość staraczka 86
u mnie dalej bez zmien wczesniej tez tak mialam ze wczesiej plamilam ale teraz to trwa 5 dzien jeszcze 2 dni i robie test

Gość staraczka 86
zrobilam negatywny ale ten 25 mlU innego niebylo. czy mozliwe ze za wczesniei nie wykrył by?? moja bratowa tak miala nie wyszedł jej dopiero w nastapnym miesiacu byl pozytywny

Gość bmmmmmmmm
robilam 25 miu dzien przed spodziwanym okresem, i wyszedl pozytywny, takze to chyba zalezy od kobiety

Gość staraczka 86
i nie wiem czuje sie napuchnieta obrzmiala z bolacymi piersiami. leci na brazowo i nie wiem czy okres sie pojawi jesli dalej nie za kilka dni zrobie ponownie test

Gość nie ma tu nikogo

Gość saleminka8
nie wmawiaj sobie ciąży! bo przyjdzie dzień w tórym okresu nie dostaniesz a test wyjdzie negatywny. Każda staracza ma problemy w cyklu jakieś,ja sie rozregulowałam z 34 dniowych cykli do 56 dniowych.Zrób test a nie będziesz miała wątpliwości. plamienia bywaja przy problemach z progesteronem. co do śluzu rozciagliwego-ja go zauważyłam kilka razy w ciągu 2 lat starań o dziecko ;) podczas owulacji miałam sucho-wiec informacje w internecie są do d.... Powiem Ci coś:zaszlam 2 razy w ciąże i tylko gdy mierzyłam temperaturę,współżyłam raz w cyklu w dniu gdy miałam spadek temperatury o 3 kreski i się udało(miałam wtedy ,a raczej nie miałam w ogóle śluzu),niestety poroniłam. W kolejną ciążę zaszłam w ten sam sposób,ale współzyłam w dniu gdy temperatura skoczyła o 3 lub4 kreski już nie pamiętam :P w tym dniu miałam sucho,następnego miałam wodnisty śluz,a na 5 dni przed owulacją miałam śluz gesty,ale w dzisiejszych czasach i przy takim trybie życia,to plemniki nie żyją zapewne tyle dni,więc gdybym sugerowała sie śluzem rozciagliwym to bym nadal sie starała ;)

Gość saleminka8
zrób betę po 16 dniach od stosunku w którym mogło dojść do zapłodnienia a wynik bedzie 100% pewnością (16 dni to najdłuższa faza lutealna,najkrtótsza to 9)