Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dove112

Psychopata? Jak sie uwolnić?! :(

Polecane posty

Proszę o wytrwałość w czytaniu to dla mnie bardzo ważne! Boję się co bedzie dalej Może to co przeczytacie będzie ostrzeżeniem dla was dziewczyny. Poznałam go rok temu w święta wielkanocne na dyskotece przez mojego kolegę. Od tego momentu nie było weekendu kiedy się nie widzieliśmy. Początkowo spotykaliśmy się tylko na imprezach. Nawet cieszyłam się, że mnie zabiera ze sobą ponieważ jestem osobą która lubi poznawać nowych ludzi i dobrą zabawę. Pewnego wieczoru troche za dużo wypiłam i zaczeliśmy się całować. Na zajutrz po imprezie przyniósł mi kwiaty . Przyjełam je lecz pózniej gdy do mnie zadzwonił przeprosiłam go za incydent na imprezie i prosto z mostu uswiadomilam mu że nigdy nic miedzy nami nie będzie. To był tylko głupi wybryk. Z wyglądu nie podobał mi się wogóle, pod względem charakteru był troche za wulgarny. Nigdy nie przepuszczałabym, że miedzy nami mogłoby być coś wiecej. Od tego momentu żyliśmy normalnie jak kolega z koleżanką. Przez calusieńki okres aż do grudnia nie było między nami nic prócz czystych względów koleżeńskich. Mimi że od razu dostał ode mnie kosza nadal się ze mną umawiał. Nawet zaczełam wierzyć w przyjaźń damsko-męską. Lecz właśnie jakoś w grudniu przy naszych spotkaniach zaczął łapać mnie za rękę, zbliżać się do mnie, kładł mi rękę na kolanie. Nie wiedziałam co mu odbiło więc się go spytałam o co chodzi. Odpowiedział mi że jestem dla niego TYLKO koleżanką ktora mu się bardzo podoba i lubi ze mną rozmawiać i spędzać czas. Po tych słowach jakiś czas rozmyślałam. W końcu kazałam mu obiecać że nigdy ale to przenigdy się we mnie nie zakocha. Zrobił to. Chcę powiedzieć że on nie żyje zgodnie z prawem. Cały czas robi przekręty, ma duzo kasy jezdzi najnowszymi autami . już wiem skąd ma te pieniądze. Opowiedział mi o wszystkim. Zaczelismy ze sobą sypiać od lutego, całować się. Myślę że to normalne ponieważ nie mialam chlopaka od ponad półroku a do niego mialam już zaufanie. Na początku było fajnie, jakieś nowe doznanie. Teraz, mimo że nie jesteśmy razem bo duzo razy rozmawialismy na ten temat on mnie kontroluje. Przyjeżdza pod moja szkole na przerwach i po lekcjach. Czyta smsy, dopytuje sie kto dzwonil i o czym rozmawiam. Krzyczy na mnie gdy coś przed nim chcę ukryć lub umawiam się z kolegą na głupi spacer. Robi wszystko żeby codziennie się ze mną spotkać. Obraża się nawet o to, że mam dużo nauki i nie mogę wyjść się z nim zobaczyć. Najgorsze jest to że jak odmawiam mu sexu to robi wszystko żebym zmieniła zdanie. Jak chce wyjsc z samochodu zamyka dzwi i siłą zaciąga mnie na tylnie siedzenia. Dotyka mnie i całuje aż ulegne. Nawet gdy krzyknę na niego to nie pomaga. Czasem czuję się zgwałcona psychicznie a nawet nie wiem czy nie fizycznie. Mam tego dość zaczynam czuć do niego odraze. Raz powiedziałam mu że to koniec że za daleko zaszło. Powiedział mi że nie da mi spokoju i że musimy się spotykać i koniec. Wydzwanial do mnie aż znowu uległam. Kiedyś nawet, niby w żartach, powiedział mi że jestem jedną z nilicznych osob ktora wie o jego lewych interesach i że już muszę się z nim spotykać bo inaczej mam przesrane. Chce to zakończyć raz na zawsze, wymknelo mi sie wszystko z pod kontroli ale się go boję! nie wiem co mam robić pomóżcie

Gość nononooo
wpakowałaś się w niezły szit. ale nie bez Twojej winy. dawałąś chłopakowi nadzieje, troszke zabawiłaś się jego uczuciami, doskonale wiedząc, ze dla niego nie jest to tylko seks, wiedziałaś, że on czuje do ciebie coś więcej. musisz być silna, bo jesli chcesz zakonczyc definitywnie ta znajomosc NIE MOZESZ mu ulec gdy bedzie nalegał na spotkanie. podejmij z nim ten temat jeszcze raz i powiedz mu ze to koniec. badz twarda i nie poddawaj sie gdy bedzie do Ciebie wydzwaniał, a uda Ci sie od niego uwolnic, trzymam kciuki!!!

Gość titity
wspolczuje ci, kurde ja mam podobnie, tylko ze ja go kocham , kiedys sie rozstalismy - przez jego zaborczosc, teraz znow jestesmy razem , on mi mowi ze nie bedzie mi zabranial nic , to moje zycie,ze jak powiem ze odchodze uszanuje to,ale............ jak tylko gdzies wyjde obraza sie, jak nie odpisuje zaraz dogaduje, sprawdza mnie,czasem am dosc, i nie wierze w jego slowa ze gdybym chciala odejsc on da mi spokoj, ostanio mi powiedzial ze taka milosc zdarza sie raz w zyciu i zasze bedzie ze mna , a jak kogos poznam to i tak bedziee z emna NA ZAWSZE, czasem mnie przeraza

Gość titity
ale w twoim przypadku jest duzo twojej winy, zakochal sie a ty dalas mu nadzieje, nie potrzebnie z nim sypialas

po jaką choinke z nim sypiałaś wiedząc ze on coś do Ciebie czuje.?? I jak można komuś zabronic zakochania sie?? to sie dzieje bez niczyjej woli i juz, a Ty dałaś na to ogromne przyzwolenie. Wiele jest w tym twojej winy i tyle.

Gość killka pytańnn
czy ty jesteś tak głupia???? Po co w ogóle się znim przyjaźnilaś, po co od początku znajomości utrzymywałaś z nim kontakt zamiast go olać??? I NAJWAŻNIEJSZE: PO CO Z NIM KURWA SYPIAŁAŚ??????????????? Jestem kobietą ale nie sądziłam, ze kobiety są takie głupie!!!

Gość killka pytańnn
głupia prowokacja, ale jak się spoufalało z tym debilem od koleżeństwa aż po łóżko to za konsekwencje swojej głupoty trzeba płacić. Nigdy w życiu nie zadałabym sie z typem który robi lewe interesy i nie potrafi zapanować nad swoim popędęm płciowym oraz traktuje dziewczyny jak przedmioty do zabawy :O:O:O pewnie jeszcze jest napakowanym karkiem:O

Sama na początku pisalaś, że był zbyt wulgarny, więc dlaczego poszlaś z nim na Boga do łóżka!! A wczesniej nie domyślałaś się skąd ma kasę??? Musiałas w jakimś tam stopniu!! Wtedy trzebało z nim zerwać znajomość a nie iść się kochać..

Współczuję sytuacji, ale sama jesteś jej winna. Jak można spotykać się z gościem, który robi lewe interesy i jest jak sama piszesz, wulgarny? Taki typ Cie pociąga?? :o Ponadto kazałas mu obiecać, że się nigdy nie zakocha??!! Dziewczyno, czy Ty masz 15 lat? Zapewne coś koło tego. Na zbyt wiele mu pozwoliłaś. Nie wypieraj się przypadkiem, że nie wiedziałaś że się w Tobie zakochał. I mimo to poszłaś z nim do łózka! Ciężko radzić. Może powiedz o tym rodzicom. A ten chłopak ile ma lat?

Gość Xymanderrr
Nie Ty jestes dziffka ktora udaje cnotke a jak ktos poswieci kasa to lecisz jak kula w plot;] nie zaluje Cie bo weszlas w zwiazek z kims kogo nie kochalas Szmacisko i tyle w temacie;]

Gość Ktoś starszy i mądrzejszy od
Was, Forumowicze. Po pierwsze, jak na dłoni widać, że to psychopata, a taka osoba NIE MOŻE SIĘ ZAKOCHAĆ, tylko co najwyżej udawaćuczucia, żeby manipulować drugą osobą, by od niej dostać to, czego chce. Nie mogło więc być żadnej winy Autorki w jego rzekomym zakochaniu się, bo i on nie ma takich uczuć. Po drugie, trzeba od niego UCIEKAĆ JAK NAJSZYBCIEJ, ponieważ z czasem taki prześladowca może stać się BARDZO NIEBEZPIECZNY, a pierwsze oznaki są widoczne już teraz, skoro siłą przymusza tą dziewczynę do seksu - nazwijmy rzeczy po imieniu: gwalci ją, a TO PRZESTĘPSTWO, KTÓRE KONIECSZNIE TRZEBA ZGŁOSIĆ NA POLICJI. Po trzecie, takie prześladowanie nazywa się "stalkingiem" i nieraz bywało, że kończyło się to nieszczęściem, jeśli się w porę na to nie zareagowało. Po 4 - powinnaś KONIECZNIE zgłosić się na policję i złożyć zeznania - w sprawie prześladowania Cię przez niego oraz w sprawach gwałtu (kiedy tylko tak zrobi, a Ty się nie dasz rady obronić, biegnij szybko do szpitala zrobić obdukcję, by mieć dowody na usadzenie drania!) Po 5 - nie wstydź się i koniecznie powiedz o tych gwałtach, bo nie tylko uchroni to przed nim inne kobiety, ale też może się zdarzyć, że za prześladowanie sąd orzeknie tylko zakaz jego zbliżania się do Ciebie, co Cię nie ochroni realnie przed takim psycholem. A tak za gwałt (jak wynika z tego, co piszesz, niejeden) usadzą go za kratkami. Po 6 - koniecznie, mimo wstydu, powiedz o tym Rodzicom, a jeśli masz brata, to też jemu, bo ważne jest, byś w miarę możliwości nigdzie nie wychodziła z domu sama. Szkoła też musi zostać o tym fakcie poinformowana, skoro nachodzi Cię też w szkole, by mogli zatroszczyć się o Twoje bezpieczeństwo. Nie pytaj więcej na tym forum, tylko koniecznie działaj! I to bardzo szybko, bo czas działa na Twoją niekorzyść.

Was Forumowicze. A do pozostałych Forumowiczów: nie piętnujcie Autorki, bo to nie Jej wina, że trafiła na psychopatę, i nie wypowiadajcie się w sprawach, na których temat nie macie pojęcia, zwłaszcza gdy dotyczą one TAK POWAŻNYCH I NIEBEZPIECZNYCH SPRAW.

Was Forumowicze. To do Przedmówcy: A po co jest Kafeteria? Właśnie po to, by zakładać wątki, aby poradzić się w różnych kwestiach innych osób czy poznać ich zdanie na dany temat, by wybrać optymalne dla siebie rozwiąznaie, więc to chyba Ty masz jakiś problem ze sobą. Pewnie wywodzisz się z tego grona kafeteryjnych Forumowiczów, którzy żadnego problemu innej osoby nie potraktują poważnie, tylko chełpią się dokopywaniem innym osobom. Nie każdy wie, jak poradzić sobie z problemem, który dla innego może być błahy, bo nie każdy jest taki sam, i nie każdy ma takie samo doświadczenie życiowe. A oba wątki Dove112 wcale, jak twierdzisz, nie przeczą sobie - normalne życie, jak u każdego. Kiedy kończy się znajomość z jedną osobą, często rozpoczyna się znajomośc z inną. Chyba mi nie powiesz, że gdy raz w życiu rozstałeś się z dziewczyną, to już nigdy nie próbowałeś być z inną? No widzisz, więc nie pisz głupot.