Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindergeld

Od kiedy kindergeld na jedno dziecko wynosi 184 euro?

Polecane posty

Gość kindergeld

Prosze mi odpisac,to dla mnie bardzo wazne.Od kiedy wzrósł kindergeld?Mój byly maz od trzech lat przysyla mi na dwoje dzieci 300 euro,bo jak stamtad wyjezdzalam to na jedno dziecko placili 150 euro.Oszukuje mnie i chce wiedziec od jakiego czasu...

Gość a w internecie nie możesz
sobie sprawdzić?:P

Gość tak to robi
od jakies pol roku.wiem bo mieszkam w niemczech i mam kindergeld

Gość a skad wiesz ze wzrosl
??? Nawet na polskich stronach mozesz znalezc ze wzrosl on o 34 euro od 01.01.2010 roku. Len :P

Gość kindergeld
W necie jest napisane ze wynosi 184 euro a od kiedy to nic nie ma... tak to robi- dziekuej bardzo za odpowiedz.Mam jeszcze jedno pyatie do Ciebie,jesli moge?wiesz moze czy Familienkasse moze przysylac pieniadze na konto do PL?Moj byly twierdzi ze nie ale teraz to ja juz mu w nic nie wierze...Zadzwonilabym sama do tego urzedu i sie zapytala ale sie nie dogadam :(

Gość kindergeld
szukalam i nigdzie nie znalazlam ze wzrósł od stcznia.Dziekuje. Teraz wiem ze mój były jest winny dzieciom 272 euro a to juz troche pieniążków jest....

Gość tak to robi
niewiem tego ale raczej niewysle ci do polski.kindrgeld jest wyplacany osobom ktore maja firme i pracuja w niemczech.ale najlepiej jakbys poradzila sie jakiejs ksiegowej lub radcy prawnego ijak jest naprawde

Gość kindergeld
Ta,feromony pomogą mi w uzyskaniu całego kindergeld-u od byłego męża :O tak to robi-ok,dziękuję :)