Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

a mnie ???? a mnie ???? !!!!

Polecane posty

navigator.... wiesz ja też dużo opuszczam..... jak każdy w klasie....a wychowawczyni doskonale wie o tym że każdy wagaruje..... i nawet nie żąda usprawiedliwień........ usprawiedliwia każdą nieobecność.... ale w pierwszej klasie sam sobie zwolnienia pisałem:D:D

od września idę do szkoły prywatnej....zajęcia w soboty i niedziele...1000 zł za semestr :/ nauka trwa rok

no to życzmy sobie powodzenia, powodzenia ! Dasz radę :) ja to już nie mam na nic siły

mintaja..ja w teście gimnazjalnym miałem 54 punkty ;););) 20 z matematycznego i 34 z humanistycznego :D:D:D press..ja też :D:D:D:D

press no to chodź tu do mnie, chodź tu do mnie :classic_cool: pomożesz mi jak coś w nauce :P

tu leja.... przepraszam.... nie chciałem się dobijać.... ale w końcu są pozytywne strony tego wszystkiego ;) gimnazjum jest najgorsze........ :/ matka ciągle kontrolowała moją nauke......

no Press mam jutro na 9, do szkoły sobie pójdziemy. Teoretycznie do szkoły :classic_cool: Friend 🖐️ :):):)

mintaja :classic_cool: pinokio...gimnazjum było zajebiste :classic_cool: no ale fakt...traktowali nas jak dzieci...no ale teraz...dowodzik osobisty, swoje decyzje, szacunek ;);) ok, idę ;)