Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

a mnie ???? a mnie ???? !!!!

Polecane posty

no zebranie miałam dziś, patrze na kartkę z ocenami a tam dziewięć 1 pod rząd z polskiego, fajnie to wyglądało :classic_cool: kurcze musze poprawić :( :classic_cool:

Press- chłopaków? Oj ... się rozczarujesz, jeszcze rok temu no to, no to...:classic_cool:

no niby są... ale jacy....oj....:( Press nie krzywdź swych oczu i nie przychodź jednak! :classic_cool: najwyżej pójdziemy gdzieś indziej :P

ja nie mam żadnej 1 na koniec, lepiej jechać na dwójach, żeby się potem nie uganiać za pisstami i prosić o poprawę ;)

Wietrzyk- ja też mam tyle... :( już nie mam siły, codziennie albo klasówka albo kartkówka :O ech no i te testy

:classic_cool: niech mnie w doope cmokają ;) nie chcę być uzależniona od ich widzimisię ;) często powtarzają, że to one decydują, czy zagrożony uczeń przejdzie :O więc wolę się nie pakować w poprawki ;)

ale to nie na semestr tylko tak z przedmiotu się uzbierało...:P na semestr nigdy :classic_cool:

Żeli!!! zaprzeczam, mój kolega nie zdał w 2 kl gim bo miał 10 :classic_cool: szkoda fajny był:( :)

w mojej klasie jest tylko 1 fajny chłopak.reszta to chamy, pozerzy i lanserzy :classic_cool: za to dziewczyny są fajne, z jednym wyjątkiem :classic_cool:

To napiszę Wam, że ja w podstawówce dla jaj napisałam kartkówkę z religii po angielsku :O Była to 5 klasa, więc angielski znałam gorzej niż źle. Miałam problemy :P

Wow....a myslalem ze to ja sie nigdy nie uczylem :P A gimnazjum bedziecie wspominac z lezka w oku, zobaczycie :)