Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

a mnie ???? a mnie ???? !!!!

Polecane posty

dla was :P Tu leja tez myslalem ze jakis konkretniejszy jest a tu 54 punkty z gimnazjalnego.. 480 godzin nie.usp. Wow, po prostu :)

Mow ile :) I z jezykiem masz problem? Jakbys potrzebowala pomocy to moj nr gg znasz :)

ehu ehu :( matma 32/50 ang coś ok też 30 i co Szejku na teście przez gg będę konsultować zadanie z tobą? :classic_cool: :D

Wcale nie tak zle :) I gramatyke moglabys powtorzyc :) Zeli - wiec oboje sie troche zawiedlismy na wyzej wymienionym panie :)

my english is poor :classic_cool: nie no coś tam umiem.... Szejku a Ty ile miałeś punktówe ;)

Kolega za madry nie byl ale naprawde super koles ;) Zeli - nie ze nie lubie. Nie podobalo mi sie jedynie zagranie z tym nickiem. Nic wiecej.

Inteligencja zawsze sie liczy, ale oczytanie na tego typu sprawdzianach tez ma bardzo duzy wplyw. Nie wazne jak inteligentna jestes nie opracujesz wzoru z fizyki jedynie obserwacji, gdzie sama definicja Ci juz wystarczy do zrobienia tego :) Slyszac onomatopeja pierwszy raz tez nie wpadniesz ze sa to wyrazy dzwiekonasladowcze :) Wiec, oceny mozna miec zle (chociaz pasowaloby sie postarac o lepsze), ale uczyc sie trzeba mimo wszystko :)

Szejku to prawda co napisałeś, ale chodziło mi akurat o relacje międzyludzkie. Inteligentny człowiek nie musi być oczytany aby było można z nim porozmawiać:) aczkolwiek zazwyczaj inteligentny z racji swej inteligencji jest oczytany :classic_cool: no chyba jasno się wyraziłam, chyba :P

Racja, wazelina jest dostepna dla wszystkich! Nie ma znaczenia pozycja w hierarchi na osiedlowej lawce :) Zeli - raczej jako ciezki przypadek do x files :P

no tak inteligentnych jest mało :classic_cool: oczytanych dużo ;) kurcze jakoś dziwnie sie czuję, takie refleksje....:classic_cool:

Gość wspolczesna polska mlodziez
w zlym tonie napisac, ze sie czlowiek uczy bo za kujona wezma, tumany ale angielski za to perfekt bo spierdalamy za granice :) hell yeah :o pierdolenie gimgowiem ... mordy zamknac bo gowno do powiedzenia macie 🖐️

wspolczesna polska mlodziez - piszesz o konkretnym przypadku tutaj czy tak ogolnie zauwazylas/es? Mintaja - ktos madry powiedzial ze suma inteligencji na swiecie jest stala, a liczba ludzi wciaz rosnie :) Faktem jest ze inteligencji nie da sie wyuczyc. Jesli ktos ma ambicje to jednak jej brak moze nadgonic madroscia. Kiedy inteligencja laczy sie z ambicjami i zapalem powstaje geniusz :P