Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

a mnie ???? a mnie ???? !!!!

Polecane posty

Gość wspolczesna polska mlodziez
tak ogolnie zauwazem, ale sprawdza sie w waszych gimgownianych przypadkach 🖐️

Chyba troche przesadzasz, chociaz rzeczywiscie. Kafeteria jest troche przekrojem mentalnosci spoleczenstwa, z tym ze tutaj kazdy moze smialo mowic co ma na mysli :) I prosze nie pisz tak bezposrednio do nas per gimgowno bo nikt do Ciebie nie mowi prochno jedynie z racji tego ze jestes starszy/a :)

no ja to chcąc nie chcąc już się do wyzwisk przyzwyczaiłam :( Szejku, przypomniałam sobie, mów :)

Mintaja - ale ja nie pamietam, bede milczal :P Zeli - ale bardzo ogolnikowe :P

Ty nie pamiętasz? Pamiętasz. No kurcze weź.... to jest na serio irytujące :( :P

pros dalej nie chodzi o wiek , a o gowniane myslenie ktore sie wzielo z gimnazjum, sie gimgowna oburzyly :) zajebiste zdjecie oczu w stopce, takie tajemnicze

nieoficjalnie pamietam, ale oficjalnie przyjalem ze nie pamietam. Powiedz jak poziom irytacji bedzie siegal zenitu :P Zeli - a jakie inne okreslenia na ta grupe wiekowa jeszcze znasz ?:p

cały czas! a tak poza tym ja nie pamietam abym coś mówiła podczas snu... może zmyślasz :P

tak jak na to zasluguja

czyli osobe w wieku np 30 lat z innym mysleniem od Ciebie nazwiesz gimgownem? Czy moze inaczej? I o jakie dokladnie myslenie Ci chodzi? Zdjecia w dyskusje nie mieszajmy :) Zeli - cudowny swiat internetu :)

tak, przyznaję używają. Mówię tutaj ogólnie. Używają tego jako przerywnik, najczęściej nie zastanawiając się co on oznacza i za złą ocenę, don nauczycielki- ty szmato no mówię jak jest, nikt święty nie jest, ja też

pfff..pomarańczo, czy myślisz, że jak spędzę pół młodości nad książkami to będę kimś w życiu :O mylisz się

Z tym i ja sie zgodze. Chociaz uwazam ze slownictwo jakiego kto uzywa to jego indywidualna sprawa. Jesli nie podoba mi sie - ide. Jesli dalej przychodzi i dalej rzuca miesem na lewo i prawo - wtedy ingeruje :)

juz mi sie nie chce z gimgownem dyskutowac , zegname ozieble🖐️

Miałam się rozpisać, ale pomarańcz znów się odezwał. Pisząc wyżej o gimgównach nie miałam na myśli Twojego przypadku :classic_cool: Mintaja, ale pomarańczy. Nazywajmy wszystkich gimgówna, bo nie podoba nam się to co ktoś napisał. Właśnie to też jest typowe gimgówniane myślenie :D To tyle na dziś, do jutra

Koldor - a czy Tobie tez to czasem wychodzi z marnym skutkiem ?:classic_cool: Mintaja - ale czasem musisz :)