Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

a mnie ???? a mnie ???? !!!!

Polecane posty

A wiesz ze czlowiek wiedzacy mniej to czlowiek bezpieczny ?:) Lena - rzeczywiscie mozna ten nastroj przygnebienia wyczuc w powietrzu. bazienka - czy ladne to nie wiem, ale mam takie dwa :D

Czytaj ze zrozumieniem Mintaja. Dbam o Twoje bezpieczenstwo bo ty chcesz wiedziec wiecej, a nie o swoje :P

Mintaja - Oh to zludne poczucie wiedzy :P Lena - To masz bardzo ladne oczy, ale ja mam brzydkie :P

Szejku o czym mówisz ? :P Nasze oczy są pięęęękne :D A jaki jest Twój znak zodiaku ? :P (tak z ciekawości) :)

Lena - wodnik :) Mintaja - i wracamy do punktu wyjscia. Co chcesz sie dowiedziec ?:)

nie, ja zaraz w depresję wpadnę :( na serio mnie nie rozumiesz albo robisz tak specjalnie :P nie chcesz powiedzieć tego co wiesz? ja nie wiem co wiesz i dlatego się pytam mnie już jakaś irytacja ogrania :classic_cool:

Bazienka - nie zrobilabys mi tego :D Mintaja - A jak Ty myslisz, specjalnie to robie czy nie ?:) Czujesz a to znaczy ze myslisz, to dobrze :P Lena - to tylko publiczne droczenie sie :P

Nie wiem, nie szufladkuje osob po wygladzie jesli chodzi o myslenie :P

Wszystko co powiem tak analizujesz ?:P Hej Klarissa - czemu juz zmykasz?

no nie, to nierealne, no gdybym brała na poważnie te niektóre Twoje żarty na mój temat to bym była najbardziej zdemoralizowana pod słońcem :( ;)

Oh no tak, polityka meczy :) Mintaja - biedna Ty. Ale swieta badz co badz nie jestes :)

ale mi teraz pojechałeś, do końca życia się nie pozbieram :P ale to tak teraz na poważnie? :(

No raczej.. bo chyba nie jestes?:) Bazienka - na czat juz nie wbijasz ?:)

Szejku i Mintaja, a nie byłoby wygodniej wymienić się numerami gg ? :) Nie żeby mi przeszkadzała Wasza dyskusja...ale chyba byłoby "wygodniej" :)

mhm. no cóż nie pytam więcej, myśl co chcesz ;) wydaje mi się że nikogo nie obrażam:( albo jakoś wulgarnie się wyrażam? zresztą pff nawet ksiądz mi powiedział ze św nie jestem :classic_cool::P