Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutnaaaaaaaa

Mąż mnie bije.

Polecane posty

Więc od czego zacząc ?? Mam 25 lat i 1,5 czóreczke i niby jestem szczęśliwa a raczej byłam . Poznałam mojego męża kiedy miałam 15 lat zachochałam sie w nim on we mnie wszystko było fajnie . wyszłam za mąż w wieku 19. Niby udane małżeńtwo ale tak nie jest czasami mnie bije , napoczatku jest awantura np. o to ze jest o mnie zazdrosny a czasami o błachostki typu ze nie zrobiłam tego albo tamtego. Strasznie go kocham i on niby mnie też ciągle mi to powtarza. Wiec że to dziwne ale on mnie uderzy ja zaczynam płakać nie odzywamy sie do siebie położe córeczke ide sie polożyć. A póżniej on mnie przeprasz mówi ze nie chciał ze wyprowadziłam go z równowagi przeprasz i przeprzasz tuli mnie całuje jest czuły i mu wybaczam.... co mam zrobic bo nie chce go stracic naprawde bardzo go kocham , a pozatym mamy dziecko nie chce zeby sie wychowywło bez ojca .....

a cos bardziej możliwego

Gość martaalalalaa
a powiedz czy ty jesteś za PO czy PiS i czy mąż jest za PO czy za PiS...bo to wiesz, ma to istotne znaczenie dla nas we wpółczesnej Polsce.

jeszcze bym ja dostała tym kijem nie wiem za czym jest ja sie nie interesuje polityka

Gość ivcia121212
MOJA DROGA , JAK UDERZYŁ RAZ, TO ZROBI TO I DRUGI I TRZECI I DZIESIĄTY, postaw mu warunek -uderzysz mnie jeszcze raz i koniec z nami , jak uderzy tzn ze ma Cie gdzies , milosc a zycie w męce to 2 rózne rzeczy , pomyśl o swoim dziecku, o tym ze bedzie mialo zryta psychikę , niestety mówie to z własnego doświadczenia , moja matka tez nie odeszla od ojca bo go kochała , a ja ciagle patrzylam jak ją bije , padło mi na psychike , mam nerwice, budze sie w nocy z krzykiem , mimo ze mam 26 lat:( uciekaj kobieto póki wczesnie!

Gość Major major m
Wnosze o bana dla Ladaco+ Badz grzeczna to cie niebedzie bil, sluchaj go i niedrzyj sia a tak wogule to slabe prowo;)

Gość Pysiek1990
Nie wybaczaj mu tak latwo. Wyprowadz sie z domu moze zateskni i bedzie blagał cie o powrót moze zrozumie co traci.

ale niby jak ja sie zaczynam bac nie mam nawet wsparcia w rodzinie moja mama go ubóstwia . Powiedziałam mu niedawno ze jesli mnie jeszcze raz uderzy to koniec ale on znajduje tysiace powodów . Niby gdzie sie podzije nie mam pracy ani mieszkania i wiem ze nie da mi rozwodu zawsze mosi byc tak jak on chce

Gość ekspertka od spraw wszelakich
jak Pan wraca z pracy, na stole ma czekać pyszny i gorący obiad a ty uniżenie masz podać Panu kapcie i ulubioną gazetę. Po obiedzie przygotuj Panu drinka i gorącą kąpiel. Jeśli Pan nie życzy sobie twojej obecności wycofaj się tyłem bijąc przy tym niskie pokłony, nigdy nie patrz mu w oczy bo może to odebrać jako przejaw zbytniej pewności siebie. Cichym i łagodnym głosem pytaj czy życzy sobie czegoś jeszcze. Jeśli Pan nie informuję cię wcześniej o swojej niedyspozycji, bądź zawsze gotowa do zbliżenia seksualnego, masz przy tym być pełna inwencji i mieć świetnie opanowane techniki sprawiania przyjemności. trzymaj zawsze pysk na kłódkę, odzywaj się tylko wtedy gdy zostaniesz zapytana, odpowiadaj krótko i zwięźle. Zawsze wyglądaj pięknie i świeżo dla swojego Pana. Pamiętaj, że Pan twój jest jedynym szczęściem twoim i całym twoim życiem. Bez swojego Pana zginiesz marnie w bólach i męczarniach.

Gość Major major m
Bedziemy codziennie cie sledzic i wnosic o Bana dla Ladaco+ jest nas duzo , a ty zachowujesz sie jak Prostak niepoprawny. koniec Tematu

a ja napisze to co pisze w takchw ypadkach niech ąz cie dalej leje a twoje ciało pokryje czarny worek,wtedy to on bedzie wychowywał dziecko i tez bedzie je lał czas uciekac i zrb to dzic najlepiej teraz się spakój i wiej

Gość wielki skandal
Słusznie ekspertka. Taka baba dosanie tylko internet i jakie głupoty wypisuje. Widac mąż daje ci za dużu luzu, a ty tak mu się odpłacasz, pokrako :D🖐️

Gość to jest straszne
19:37 [zgłoś do usunięcia] ladaco+ (przerwatech@wp.pl) kup sobie paralizator a ja jestem zaszyfrowany 19:38 [zgłoś do usunięcia] ladaco+ (przerwatech@wp.pl) jak go j**nie 50000 o zmiennym natężeniu to mu jaja odpadną a ja jestem zaszyfrowany 19:40 [zgłoś do usunięcia] bardzo smutnaaaaaaaa a cos bardziej możliwego 19:41 [zgłoś do usunięcia] martaalalalaa a powiedz czy ty jesteś za PO czy PiS i czy mąż jest za PO czy za PiS...bo to wiesz, ma to istotne znaczenie dla nas we wpółczesnej Polsce. 19:42 [zgłoś do usunięcia] ladaco+ (przerwatech@wp.pl) kij baseballowy Skąd tacy ludzie jak Wy sie biorą???