Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadam_tylko_pytanie

Nokia N95 czy samsung omnia (i900) ?

Polecane posty

Gość Zadam_tylko_pytanie

Witam! Bardzo proszę o odpowiedź wszystkich posiadaczy wymienionych wyżej komórek, lub osoby, które siedzą w temacie komórek, która z tych dwóch modeli jest Waszym zdaniem lepsza?

Gość zadam_tylko_pytanie
nikt nie odpowie?

Gość zadam_tylko_pytanie
Przecież to są popularne modele telefonów :/ nikt się nie wypowie?

Gość Materka
Mam omnie i jestem wkurzona - komorka upierdliwa w obsludze i wlasnie popsul mi sie glosnik i musze wydac 30 zl

Gość 345432655464563456
Nokia N95 nie bierz wogóle pod uwage jeśli już to Nokia N95 8GB jest dużo lepsza, Omnia jest fajne bo ma windowsa więc możesz wgrać automape jako nawigacje a w N95 8GB ma symbiana i możesz wgrać Garmina. Jeśli lubisz takie duże telefony jak Omnia to bierz śmiało windows mobile daje dużo więcej możliwości niż symbian

Gość 345432655464563456
Podsumuje jeśli bierzesz pod uwage N95 i Omnie to bierz Omnie. Jeśli N95 8GB i Omnie to tu wedle gustu ale przewaga dla Omni za windowsa.

Gość 345432655464563456
widzę że autor olewa temat który założył...

Gość zadam_tylko_pytanie
Halo halo, nie olewam tematu, który założyłam! Juz drugi dzień non stop zaglądam czy ktoś coś odpisuje..... dzięki za odpowiedź. Wiesz, chodzi o to, że mam obydwa modele już od dwóch lat i teraz w sumie już nie potrzebuję drugiego numeru, dlatego jedną z nich oddaję mężowi. Tylko nie potrafię się zdecydować którą :) I dlatego to pytanie, z ciekawości która komórka jest według innych lepsza :)

Gość zadam_tylko_pytanie
Z tym, że mam właśnie nokię N95 srebrną, nie tą 8 GB. I mam na niej garmina, a na omni tak jak piszesz automapę. No i po dłuższym namyśle mężowi wcisnę N95, bo on niszczy telefony, a ja mam po dwóch latach obie komórki idealne, nie widać najmniejszego śladu użytkowania, a używam ich dużo :) Omni bardziej mi szkoda i tak nie muli jak N95. Chciałam po prostu znać opiie innych użytkowników....