Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fafafaffaf

Tragedia w Smoleńsku.

Polecane posty

Gość fafafaffaf

Kiedy dowiedziałam się o tragedii byłam załamana.Nie patrzyłam a ugrupowanie polityczne.Ale powoli Polska się przebudza.Szkoda mi bardzo wszystkich. 1.Para Prezydencka ma być pochowana na Wawelu. Dlaczego?Czy to królowie?Czym sobie zasłużyli?Że zginęli w katastrofie.Ostatnio tam był chowany Sikorski. Ok.To Kaczorowskiego też i resztę ofiar również. 2.24 mln przeznaczył rząd na katastrofę.20 mln na pochówek założę się że większość 99,9% pójdzie na Parę Prezydencką,a reszta.4mln dla rodzin ofiar odszkodowania 40 tys. dla każdego. Czy taki zwykły człowiek który zginie w ''zwykłych'' okolicznościach również otrzyma takie wsparcie?Wczoraj zginął górnik czy żona i dzieci dostaną wsparcie?Czy ci ludzie co giną np. w wypadkach? Szkoda ludzi.Ale zapewne Para Prezydencka nie życzyła by sobie aby być chowanym na wawelu.Pewnie chcieliby być pochowani na Powiązkach w rodzinnym grobie,blisko rodziny,w stolicy. Może źle to zabrzmi dla niektórych opłacała się ta śmierć.Brat Pana Prezydenta jest megalomanem. Już po tych przeszło 3 dniach zaczynają się kłótnie.Niedługo wyjdzie na to że to rząd wszystko z ruskami zaplanował. Naprawdę szczere kondolencje dla rodzin ofiar[*]...Ofiary niech spoczywają w pokoju wiecznym.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować