Gość fafafaffaf Napisano Kwiecień 13, 2010 Kiedy dowiedziałam się o tragedii byłam załamana.Nie patrzyłam a ugrupowanie polityczne.Ale powoli Polska się przebudza.Szkoda mi bardzo wszystkich. 1.Para Prezydencka ma być pochowana na Wawelu. Dlaczego?Czy to królowie?Czym sobie zasłużyli?Że zginęli w katastrofie.Ostatnio tam był chowany Sikorski. Ok.To Kaczorowskiego też i resztę ofiar również. 2.24 mln przeznaczył rząd na katastrofę.20 mln na pochówek założę się że większość 99,9% pójdzie na Parę Prezydencką,a reszta.4mln dla rodzin ofiar odszkodowania 40 tys. dla każdego. Czy taki zwykły człowiek który zginie w ''zwykłych'' okolicznościach również otrzyma takie wsparcie?Wczoraj zginął górnik czy żona i dzieci dostaną wsparcie?Czy ci ludzie co giną np. w wypadkach? Szkoda ludzi.Ale zapewne Para Prezydencka nie życzyła by sobie aby być chowanym na wawelu.Pewnie chcieliby być pochowani na Powiązkach w rodzinnym grobie,blisko rodziny,w stolicy. Może źle to zabrzmi dla niektórych opłacała się ta śmierć.Brat Pana Prezydenta jest megalomanem. Już po tych przeszło 3 dniach zaczynają się kłótnie.Niedługo wyjdzie na to że to rząd wszystko z ruskami zaplanował. Naprawdę szczere kondolencje dla rodzin ofiar[*]...Ofiary niech spoczywają w pokoju wiecznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach