Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saj

Fryzjerka mnie okropnie obcieła!!!!!

Polecane posty

Dzisiaj byłam u fryzjerki po dlugich miesiacach zapuszczania wlosów.Chciałam aby troche pocieniowala na bokach i podciela koncówki, oczywiscie Pani X ,zanim zdazylam zaprotestowac zaczela DEGAŻOWANIE na moich cienkich wlosach!!!!!!Jeswtem wkurzona na maxa, DZISIEJSI FRYZJERZY TNĄ NA JEDNO KOPYTO.Dlaczego bo taka moda??????? przez rok zapuszczalam wlosy po ostatniej wizycie u innej fryzjerki i jej degażówkach.10 lat temu jak szlam do fryzjera zawsze wychodzilam zadowolona .Teraz - nigdy.Naet nie spojrzala na moja twarz tylko ciach i ciach jak zwykle.Wygladam koszmarnie jak z kaskiem na łbie.Z 10 CENTYMETRÓW POSZŁO!!!!ZACZNE ŚCINAĆ SIE SAMA

Czy teraz nie ma juz dobrych fryzjerów?Co dopasują fryzure?Tylko wszytkich szybko i na jedno kopyto bo taka moda.Miałam proste błyszczące włosy tylko zniszczone końce, a teraz poobciachane i posyrzepione wogole nie do ulozenia.Zero blasku!!! ALE DURNA JESTEM PO CO TAM POSZLAM

Gość czego nie poszlas do swojej
fryzjerki,ja kiedys nie mialam swoje,to tez tak wychodzilam,moja koleznaka nie ma swojej i do dzis jak za kazdym razem wychodzi z salonu to placze.kiedys poszlam do fryzjerki,powedizlam jej zeby mi na dlugosci nie scinala tylko postopniowla troche,ale ona tak mi wystopniowala w taki szpic,wygladlam jak fizia,masakra,omijalm ja szerokim lukiem.

Gość blask nie zalezy od sciecia,
co ty pleciesz,pewnie cie wystrzygla dobrze,opitalila i bardzo mocno wystopniowala

Gość saraaaadddd
laski czy wy nie macie jezyka i nie potrficie im wytlumaczyc o co wam chodzi?

Gość Gwarkowa Frela
moze to Misiolandia Cie obcinala? Ona tez fryzjerka

nAJLEPSZE JEST TO ZE TO BYLA MOJA FRYZJERKA.rok temu poszlam do innej i ona mnie postrzepila i przez ten rok bylam u swojej moze z dwa razy na takie tyci tyci podciecie, ate raz zagapilam sie zapomnialm powiedziec zeby mi nie robila tymi degazowkami i ona ciach ciach z 10 cm( mowilam podciac)i masz babo placek .J a wiem -odrosna ale za 3 tygodnie komunia chrzestna jestem no i jak ja pojde?do tej fryzury to nawet zadne ubrania nie pasuja

to ja wam powiem lepszy numer poszlam czesac sie na bal ostatkowy piekne dlugie wlosy fryzjerka do mnie mowi masz tu w sluchawkach piekna muzyke odprezajaca i maseczke na twarz odprez sie a ja zaczne cie czestac skonczylo sie na tym ze wyszlam od fryzjera z wlosami obcietymi na chlopca

Po prostu mam teraz z dwa wlosy na krzyz tak mnie wystopniowala.Zero objetosci ,kury pazury.Teraz wiem ze jak wejde kiedykolwiek do fryza to od razu mu lub jej schowam degażówki

O matko - konieczyna szok!!!!Tylko jak czytam na forach o fryzjerze to polowa jest zadowolona a polowa nie

Gość nfwijhnfiowq
noo proszę...ja mam to samo. Z tym, że u mnie to pokazałam zdjęcie fryzury ale fryzjerka miała inną wizję i mam wygolone pół włosów ;/

A może ktoś poleci jakiegoś dobrego fryzjera z Łodzi?? Bo musze jakiegos znalezc nowego

Gość ja sobie wyobrzam jak sie czu
jesz,nawet pewnie jaka masz fryzure,ale jak to byla twoja fryzerka,to nie wiem jak mog;a tak zrobic ja z moja gadam,jestem na Ty,najpierw ploteczki jest super jak do niej chodze,chodz musze wam raz poiwedziec ze nie bylam zadowolona jka mi sciela,ale to byla tylko moja wina bo sie zgodzilam ja sciecie

Gość nie daje sie fryzur z gazet
wcale sie nie dziwie ze te fryzjerki sa takie wkurzone,niggy nie ebdzie takiej fryzury w gazecie i na glowie,ale macie chore pojacie,ta w gazecie pewnie miala godz stylizacji,

wlasnie rok temu bylam u znajomej mimo powiedzenia jaka chce zrobila mi taka sama jak mam teraz. opowiadal opowiadal i tak sie zagadala ze gdybym jej nie powstrzymala tobym wygladala jak moj maz

Gość cccccclaudia
poszłam do fryzjerki, włosy zapuszczałam dwa lata, w koncu zdecydowałam je wycieniować bo sięcały juz za łopatki, były ładne i lśniące ale nudne. wyraznie mowiłam ze chce wycieniowac i zeby grzywk,ę zostawić bo podcinam sobie sama i tyle. chciałam wycieniować włosy. rozluzniłam sie na fotelu i nagle widze jak fryzjerka obcina mi jakies 5 cm włosów, krzyknełam ze nie a ta obcieła. oburzona byłam, ale ona twierdziła ze koncówki mam zniszczone [w co wątpie po 3 miesiące temu minimalnie były podcięte] i powiedziała ze zrobi mi ładną fryzure. efekt? z 2 letniego zapuszczania mam ekekt nie więcej niz 5-6 miesięcy. jestem wściekła, 2 lata męczarni. NIGDY WIECEJ ZADNI FRYZJERZY. OSZPECIŁA MNIE!

Gość cccccclaudia
ps. z włosów sporo za łopatki mam włosy ledwo do ramion..