Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skrępowana

DO prawiczków

Polecane posty

napiszcie, jak chcielibyście przeżyć wasz pierwszy raz z kobietą? czego się boicie, o czym marzycie? Jak sobie to wyobrażacie?

Gość mnbvc1987
:)

Gość mnbvc1987
Mini spódniczka, kolanka gołe, duży biust, ja taki napalony, podniecony nią

Gość Młody Leon
Chciałbym niewyżytą, wyuzdaną, dziką seksualną wariatkę żeby mnie ujeżdżała, wyżywała się na mnie swą wilgotną i nienasyconą cipą.

Gość Młody Leon
Jest :p ale zaraz może być następny raz i jeszcze jeden i jeszcze...

jak chcesz nie ma problemu :) mma 18 latek jestem z warszawy ...mam 183cm wzrostu blondyn niebieskie oczy wysportowany strach przed 1 razem :) że coś źle zrobię troszkę nieśmiały lecz nie narzekam na zainteresowanie moją osobą płci przeciwnej :D

Jeżeli pytanie jest kierowane do mnie to mam 18 cm długości 13 obwodu ... na swój 1 raz chciałbym starsza odemnie kobietę koło 30 ;) do 1 tryśnięcia delikatnie a potem wyuzdane :)

Gość i kolejny temat o
prawikach

wydaje mi się że z obcą osobą bo boję się opinii osoby z która to zrobię że jeżeli coś nie wyjdzie lub mi nie stanie za szybko dojdę itp itd i jak znam dobrze tą osobę to raczej widuje się z nią codziennie i było by mi bardzo głupio a obca osoba może to zrozumieć ( chodzi mi o starsze kobiety ode mnie ) więc tak jestem gotowy zrobić to z obcą osobą ... ale oczywiście wolał bym z osobą którą kocham która to zrozumie itp...

Gość Boa Dupczyciel
a ja mam pytę 1m i mogę udawać prawiczka, boże widzisz i nie grzmisz a próżnia intelektualna się poszerza...

szkoda, daleko ode mnie strasznie mieszkasz, ale jakbyśmy mieszkali bliżej to fajnie by mogło być. Nie wiem czy szukasz w ogóle jakiś porad, ale powiem tylko tyle, że nie ma co sie bać - każda normalna dziewczyna zrozumie, że wszystkiego się trzba nauczyć. a jak nie zrozumie, wyśmieje albo będzie o tym gadać i wypominac - znaczy że idiotka zwyczajna, i nie przejmować się

Gość Boa Dupczyciel
bajerancka skąd jesteś, może się ze mną ugadasz co?

Bajeranca :) szkoda :) mogło być fajnie ... żeby ludzie mnie źle nie zrozumieli nie pójdę z pierwszą lepszą do łóżka :) muszę poznać dziewczynę itp :)

Gość Boa Dupczyciel
To była ściema chciałem Ci zaimponować tak naprawdę mam przeciętnego europejczyka, więc jak będzie?

Gość Boa Dupczyciel
Ale ściemniara z Ciebie ;p

Gość amelka12345
Zwieksz swoje doznania podczas seksu dzieki dyskrecja.pl ;-)

Gość Posłaniec z Plutona
Hmmm... Zacznijmy od początku. Najpierw zaproszenie, jeśli dla niej nie jest to pierwszy raz, to teren, w którym ja czuję się swobodniej, może być własny dom. Jeśli to jest jej pierwszy raz - niech sama zadecyduje. Przygotowanie czegoś smacznego... Hm, spaghetti z bolognase, do tego mała ilość czubrycy, no i czerwone wino półwytrawne. Świecie - czerwone, ładna zastawa. Muzyka - chyba bym wybrał Sinatrę, nieco wyciszonego, żeby nie zakłócał rozmowy. No i wielki bukiet róż dla niej. Rozmowa, najlepiej nie na banalne tematy. O tym co czuje, jakie są jej marzenia, co zawsze chciała zrobić, a nie miała odwagi, o jej urodzie, o tym jaką jest osobą. Jeżeli to ktoś, kogo już się zna, a wcześniej się rozmawiało - można to wszystko poprzypominać, tworzy pewien nastrój. Po kolacji wymasowałbym jej plecy i stopy, z jakimś pachnącym olejkiem, w końcu sam zapach robi już swoje, czułe słowa... A potem wszystko potoczyłoby się spokojnie, delikatnie. Bez pośpiechu i subtelnie. Jedna zasada - chciałbym cały czas patrzyć jej w oczy, z nich można wyczytać słowa bez słów. Całować jej szyję, ramiona, uda, co chwilę się zatrzymywać, na taką małą - kilkusekundową przerwę, i potem zaczynać znów. Następnie powoli zdejmował jej ubrania, swoje, nie przestając całować. Po tym wziąłbym przygotowane wcześniej oliwki, ułożył na jej ciele od szyi, aż po podbrzusze, i każdą po kolei, jakby pocałunkiem z niej zabierał. Schodząc coraz niżej... Aż w końcu w ruch poszedłby język, delikatnie... Potem palce, gdzie jedna ręka cały czas stara się pieścić różne części jej ciała, a druga pomaga językowi. Następnie już zależałoby od niej, pozwoliłbym jej na własną fantazję, wybranie pozycji, tego czy sama chce robić oral. Z pełnym szacunkiem :) A po zakończeniu wszystkiego bardzo czule przytulił.

Gość prawiczek maciej
boję się odrzucenia a marzę o dziewczynie z dużym biustem i z duzym temperamentem