Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka młynkowa

film ze Smoleńska. Jeszcze zanim przyjechała straż.tam nie ma mgły!!!

Polecane posty

Gość hfdegtfyugcvhd
oto chodzi ze nic tylko że słychac strzały zajmują sie tym filmem z bliska

Gość 87y87687
teren nie był zabezpieczony nie dość że po wypadku ale i całą noc, dzisiaj mówili o tym w tv, że niby ruscy cenią sobie pracę wojska i nic by stamtąd nie wynieśli dlatego nie było zamkniętego terenu do dziś a co dopiero w w pierwszych minutach. Nie kumam czemu nikt nie biega i nie sprawdza czy ktoś jeszcze oddycha tylko od razu łażą i filmują, to jest choreeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bohateromaniaczka Czy ty debilko nie kumasz że ten film był w tvn 24? Myślisz że by go puścili nie mając potwierdzenia że jest ok? Poza tym nawet po częściach można poznać ze to nasz.

Gość jijo
Ja mysle, ze po prostu kontroler lotu nachlal sie i zle im podal wspolrzedne, wiec piloci mysleli, ze sa wyzej nad ziemia. Kontroler zorientowal sie, ze doprowadzil do katastrofy, wiec wymyslil klamstwo o nieznajomosci przez pilotow rosyjskiego:O

Gość smierdziell
co mowili w tv - a sama wnioskow nie umiesz wyciagac? a czemu skrzynek nie zebrali francuzi? bo samolot sie rozbil na rosyjskim lotnisku a jesli nei wiesz, to z otwarciem skrzynek czekali na polskich sledczych ludzie ogarnijcie sie qrwa :o zenujace sa te wasze domysly, widac ze nie wiecie o czym mowicie, a knujecie jak gargamel polujacy na smerfy:o :o

Gość W 43 s to juz zupełnie nic
nie widzę bo on podnosita kamere....

Gość xxxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyy
Bo to nie była mgła, a zasłona dymna. Nawet sami mieszkańcy Smoleńska piszą po rosyjsku, że mgła zrobiła się z minuty na minutę i tak samo szybko opadła. W Wall Street Journal wszyscy zalogowani komentatorzy piszą, że to zaplanowany akt, a nie wypadek, co zresztą perfekcyjnie widać po twarzy Putina - w momencie składania kondolencji czy wypowiedzi przed kamerą, nie ma w tym człowieku smutku ani współczucia, a skrywana radość i próba jej ukrycia przed widzem. Na kilku wykonanych znienacka zdjęciach Putina na miejscu Katastrofy zamieszczonych na WSJ, ten człowiek się wyraźnie uśmiecha.

Gość mgla jak cholera!
ja nie widze zeby sie ktos czolgal. widze galaz. i rzeczywiscie, czemu nie ma cial?

Gość bohateromaniaczka
kometo!!!!!!!!!!! postrzelona jestes tak samo idiotko jak w tv podali informacje ze matka kaczynskich nie zyje czemu tego nie ma na innych stacjach telewizyjnych??? moze mi powiesz debilko jak tak duzo wiesz

Gość twoja stara gryzie meble
ja to naprawdę podziwiam tych ludzi, że tam w ogóle poszli, już nie wnikając w ich zamiary. niby z jednej strony naturalny odruch to ciekawość i niesienie pomocy, ale mnie by chyba nie było stać na oglądanie tego na żywo, jeśli ja mam ciary oglądając taki film w necie :o i szczerze mówiąc to psychika wam podsuwa te niewidzialne osoby, widzicie to co chcecie widzieć, bo ja poza tym czymś wystającym zza drzewa nie widzę nic :P

Gość mgla jak cholera!
eeee mnie sie caly czas wydaje ze putin wsciekly byl, ze to na jego ziemi sie samolot rozlecial i on to teraz bedzie musial sprzatac

Gość maria 13
kamera ściąga z odległości a to rozległy teren i błotnisty, to nie mogli szybko sie poruszać

Gość przerazenieeeee
Nikt z nas nie przezyl takiej katastrofy ani nie palił się zywcem i neiwiaodmo jakby sie zachowal w tej sytuacji.. ja osobiscie znajduje w tym wiele niejasności choc wolałabym żeby to był zwykły przypadek.a co do filmiku jest straszny i pewnie jutro go usuną już jak z wiekszoscia niewygodnych tematów robia..a ta :postac: za drzewem to wlasnie mogla byc osoba w szoku próbojaca sie ratowac alejak widac nikt pomoca zaintersowany nie byl.i to niewazne co robil dziadek i gdzie jego sprawa ale widac ze albo sie bali podejsc albo ich to nie interesowalo az tak...

Gość bohateromaniaczka
za duzo jest nie jasnosci w tym filmiku zzeby mozna uznac go za prawdziwy gdzie sa ciala skoro autor filmu biega obok samolotu i nie widac zadnych cial czyzby wyparowaly a moze dalej kazdy siedzi na swoim miejscu co??

Gość JHDFHJXJKXJMM
ZAUWAZCIE JEDNO ZE TEN DZIADEK JAK USLYSZAL STRZALY TO ZACZAL SPIERDALAC!!!1 i co oni gadaja po rusku "nihuj ja si bie" ???? co to znacz? zna ktos ruski?

Gość tajjjiii
nie dosc, ze najpierw filmuja i o szukaniu kogos, moze wpół zywego ani myslą, to jeszcze potem pierwsze co wodę leją na to wszystko. Wiec nawet jak ktos jeszcze zyl, to dostał taka dawke wody ze sie utopił. Przeciez najwazniejsze są te drzewa, a nuż jeszcze nastepne by spłonęło!

Gość lkioi
Teren niby wojskowy a wszyscy łażą jak chcą , na smoleńskim forum wrzucają zdjęcia jakie robili w ostatnich dniach więc łazić tam mozna, jedynie teren samego wypadku jest zabezpieczony bo pracuje tam ekipa, skoro mieszkańcy tak pisza to chyba prawda

Gość bohateromaniaczka
to chyba znbaczy cos tak po naszemu o kurwa ja pierdole tak mi ojciec mowi bo kiedys jezdzil do rosji

Gość bfxddgbdf
ja nie wierze w spisek ale zastanawia mnie jedna rzecz ta bylo 100 ale na zadnym z filmow nie widac ani jednego ciala, nie jestem łakoma widoków wrecz przeciwnie wole nie widziec ale tam nie bylo 3 osob tylko 30 razy wiecej

Gość widać to
wystarczy powiekszyć obraz i widać że za drzewem w oddali stoi człowiek ,jedną ręke ma uniesioną do góry jakby coś podnosił drugą a potem schyla się i odchodzi

Gość bohateromaniaczka
kometooo wyperdalaj w kosmos zastanow sie logicznie nad tym znajdz mi choc jedno cialo a uwierze w ten film takich ficlmow jest od chuja w necie i zaraz kazdy bedzie niby ze smoleńska

Gość 50900000
dajcie link do tego filmiku Wiśniewskiego, ale do pełnej wersji. Wczoraj gdzieś widziałam na youtube

Gość uiefhouifeaUJ,
ALE LUDZIE TE STRZAŁY!!!

bohateromaniaczka Ty jesteś kobieto popierdolona i na tym zakończę tą dyskusje z tobą.

Gość hfdegtfyugcvhd
znowu ten film na tvn24

Gość bohateromaniaczka
masz racje kometo nie mamy o czym rozmawiac jesli uwazasz ze to jest normalne ze ludzie sobie robia filmy zamiast innych ratowac

Gość (((tym))))
widać to - w której sek. filmu to widzisz ???

Gość jukkuyi
na filmiku Wiśniewskiego też nie było ciał a były fragmenty samolotu, tyle że on aż tak blisko nie podszedł do głównej części