Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sleeping satellite.

Mój lekarz zaproponował mi kawę

Polecane posty

Gość sleeping satellite.

Zaczęło sie od tego, że zgadalismy sie w gabinecie na temat tej zaloby i katastrofy i w koncu zaproponowal mi kawę gdzies w miescie. Powiedzialam ze sie odezwe bo mnie zszokowal ta propozycja. Co o tym myslicie? Isc czy nie?

Gość czarnuQa
jesli uwazasz ze warto.. to idz :) a jak nie nooo to trudno :) kawa to jeszcze nic zobowiazujacego :)

Gość sleeping satellite.
To bardzo przystojny i mlody lekarz, ale ja mam mase kompleksow wiec nie wiem o czym z nim bede rozmawiac. Mam totalnego dolka bo tydzien temu zliwidowali firme w ktorej pracowalam i jestem, w tzw "rozsypce" a on taki wesoly i mily:(

Gość czarnuQa
w takim razie jest to bardzo dobry pomysl na odreagowanie calych stresow, i jesli jest to przystojny mlody lekaz na odkompleksienie sie. a tematy same sie nawina!

Gość wakacje cje cje
A moze to doktor GAPIK ? cchce ci piersi pomasowac :D :p

Gość sleeping satellite.
W sumie moge sprobowac, nie chce tylko zeby wypytywal mnie o jakies problemy itd a mam ich mnostwo i nie chce o tym rozmawiac

widocznie twoje kompleksy nie sa uzasadnione skoro ktos chce sie z toba uwowic i jak to mowisz ze jest jeszcze przystojny

Gość sleeping satellite.
a od kiedy Gapik jest mlody i przystojny? :) No chyba ze przeszedl reinkarnacje :D

Gość sleeping satellite.
ble ble wiesz kazdy ma swoj gust. Ja sie nie uwazam za atrakcyjna, sama jestem w szoku jak mi to zaproponowal

Gość czarnuQa
jesli wejdzie na tematy jakichs problemow powiedz ze nie chcesz o tym rozmawiac :)

Gość sleeping satellite.
a jak wejdzie na temat pracy, która właśnie straciłam? nienawidze sie uzalac nad soba i zwierzac z tak drazliwych spraw

Gość sleeping satellite.
poki co mam oszczednosci i szukam kolejnej pracy. Oczywiscie moge tez liczyc na rodzicow ale nie chce mu o tym mowic tj. o pracy, problemach osobistych itp. Chce sie tylko wyluzowac i i rozchmurzyc

Gość czarnuQa
no to powiesz ze ostatnio stracilas ale nie chcesz sie rozwodzic nad tym tematem :)

przecież to nie wstyd, ludzie zmieniają prace :) kawa to nie propozycja małżeństwa :p nie zastanawiaj się tydzień, bo zaprosi inną ;)

Gość brzydula jedna
autorko i ty jeszcze narzekasz.... Mam 20 lat, a mnie nikt nigdzie nie zaprosił bo jestem brzydka :o

Gość czarnuQa
a jesli chcesz sie wyluzowac to jest mnuuustwo temato poprzez ktore sie odprezysz :)

Gość sleeping satellite.
Ja mam jakas depreche i nic mnie nie cieszy. Nawet boje sie odezwac a utrata pracy mnie dobila. Kto wie czy znajde i gdzie znajde. Dlatego nie cierpie spotkan gdzie druga strona stosuje tzw. "przesluchanie": czym sie zajmujesz, gdzie pracujesz, co robia twoi roidzice itp , itd. Mysle ze ten facet ma klase i nie bedzie sie bawil w 100 poytan do, poza tym to tylko kawa a nie randka. Jutro mam dac znac bo mowilam ze w srode klamiac ze mam duzo zajec :( Musze to przemyslec zeby sie nie zblaznic.

Gość czarnuQa
ale ty sie tak nie bój.. wszystko bedzie dobrze, napewno bedziesz sie dobrze bawic :) a odrazu przesluchania nie zrobi w koncu nie znacie sie dlugo :)

Tak idź, a pan lekarz przed kolegami będzie miał się czym chwalić po "fakcie". Wykorzystywanie swojej pozycji do takich celów jest nieprofesjonalne. Poniższego akapitu akurat nie kieruję do autorki, taka wolna dygresja. Zadziwiają mnie młode dzierlatki, wystarczy ze przystojniak pogada chwilkę o byle pierdołach i już lecą za nim w skowronkach i momentalnie zakochane. A potem płacz, poranne mdłości i kolejny temacik na forum ;) Młodość nie idzie w parze z rozsądkiem najwidoczniej :D

Gość czarnuQa
ale nikt tu nie mowi o kwitnacej milosci :)

Gość fuksja_purpurowa
A od czego en lekarz? Jaki specjalista? Idz ;) Moze to sympatyczny, fajny koleś, ktoremu wpadłaś w oko :)

Gość sleeping satellite.
Przeciez nawet przez mysl mi nie przeszlo ze mogloby byc cos wiecej. To tylko kawa a nie pojscie do lozka. Poza tym sama mam obawy przed tym spotkaniem bo nie wiem czy znajda sie tematy do rozmów przy moim zakompleksieniu i depresji a co tu dopiero o jakims seksie myslec :D Specjalizacja tego lekarza to stomatolog

Gość czarnuQa
wiecej wiary w siebie!! a wszystko bedzie dobrze!

Gość czarnuQa
popieram :)