Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedotykalna

nie moge zniesc dotyku mojego faceta

Polecane posty

Gość niedotykalna

nie moge sobie poradzic z jego dotykiem i czuloscia od kiedy powiedzial mi ze jestem gruba, i ze boi sie ze bede jeszcze bardziej gruba bo tak duzo jem. Waze 66 kg, mam 175, nie zripostowalam tego od razu ale od kiedy to powiedzial czuje wstret do siebie i do jego dotyku, co wiecej unikam go, nie chce sie kochac, nawet kazalam mu sie wyniesc ze spaniem do innego pokoju (mieszkamy razem) pod przykrywka ze jego charapanie mi przeszkadza spac. Czy ktos mial podobnie?

Gość nie jesteś gruba
przy tym wzroście jest ok olej frajera:o

Gość moj facet tez mowi mi czasem
przykre rzeczy na temat mojego wygladu (uwazam ze jestem ladna ale mam kilka wad ktore on mi wypomina) jest to dla mnie bardzo drazliwy temat, ja jestem bardzo krytyczna w stosunku do siebie i znalazlam kilka rzeczy, ktore mi sie nie podobaja i on te same moze wymienic, nie wiem czy dlatego ze ja o tym mowilam czy on sam tak uwaza.. nie wiem tez, czy chce mi zrobic na zlosc mowiac mi to, czy naprawde tak uwaza, bo jest dosc bezposredni nie raz wlasnie nie chce zeby mnie dotykal, jestem na niego zla dlugi czas ..

Gość niedotykalna
ja wlasnie nie moge sie przemoc, napisal mi pozniej w sms-ie ze przykro mu ze sie gniewam ale on nie chcialby miec zony 120 kg (mysle ze jeszcze daleko mi do takiej). Czuje sie wyjatkowo beznadziejnie tym bardziej ze on dosc czesto odmawia mi seksu i zaczynam myslec ze przyczyna jest to ze nie podoba mu sie moje cialo.

Gość niedotykalna
na niego to chyba nie dziala, dzis sie go zapytalam (bo de facto dzis o tym rozmawialismy) jakby sie poczul jak ja bym mu powiedziala ze jest gruby, powiedzial ze to by go zmobilizowalo (chodze 2 razy w tyg na aero, poza tym jezdze na rolkach, nie jem slodyczy, na wiecej posiwecen mnie nie stac). Mysle ze tekst o wacku by nie podzialal, pewnie by uznal ze mszcze sie i dlatego tak mowie tym bardziej ze nigdy nie narzekalam

Gość moj facet tez mowi mi czasem
my tez od jakiegos czasu nie uprawiamy seksu ale moj facet uwaza, ze jestem za chuda i raz powiedzial mi, ze jak przytyje to zacznie ze mna sypiac (nie wiem czy chcial mi zrobic na zlosc bo wydaje mi sie ze powod jest troche inny naszej abstynecji) jestem troche chuda i mam maly biust a to dla niego jest antyseksualne:( ale ja nie mam zamiaru tyc dla niego ani zabiegac, sama nie mam ochoty juz z nim sypiac ale kiedys mu to nie przeszkadzalo i w lozku bylo ok dlatego tez mysle ze moja budowa nie jest powodem

Gość jijo
175cm, 66kg i niby jestes gruba?????? Pojebalo kretyna:O:O

Gość niedotykalna
niestety nie mam idealnej figury zdaje sobie z tego sprawe, ale nie uwazam sie za gruba. Jakkolwiek teraz kiedy tak powiedzial czuje sie wstretna, za tydzien mielismy isc na wesele jego znajomych (i cholera nie moge zrozumiec dlaczego wszyscy jego koledzy maja takie patyczaki), cos czuje ze przy nich bede czula sie jak slon

Gość dasistdas
to ja jestem wg "standardow" Twojego faceta mega otyla :D

Gość iczi
Podstawowa przyczyna rozwodow to niedowatrosciowanie ze strony partnera .Jestes na wlasciwej drodze , zostaw go i poszukaj innego.Porzadny facet nie bedzie Ci przysparzal przykrosci , jak on juz takie rzeczy teraz wygaduje to co bedzie potem?

Gość niedotykalna
mam wrazenie ze jego standardy wynikaja z tego ze otacza sie takimi chudymi wrecz kobietami, wszyscy jego koledzy maja bardzo szczuple dziewczyny/zony. Chyba mnie z nimi porownuje

Gość niedotykalna
on tego nie powiedzial jakos tak zlosliwie, po porstu rozmawialismy o tym dlaczego nie chce sie ze mna kochac (udaje mi sie go namowic 2 razy w mies na seks) i tak jakos doszlismy do tej kwestii, padly te slowa i ucielam rozmowe. Wyszlam po porstu z pokoju, poczulam sue upokorzona. Nie wiem gdzie blad....czy ja jestem przewrazliwiona, czy naparwd enie ma sensu byc z kims kto nie akceptuje tego jak wygladam

Gość jak chcesz to schudnij 5 kg
tylko ze twoj facet chce cie splawic, ma cie w dupie. nie widzisz tego to nie wiem co z nim robisz.

Gość nie jesteś przewrażliwiona

Gość iczi
Figure masz jak trzeba, jestes wysoka, przystojna, .Niejednemu sie podobasz

Gość niedotykalna
cholera skreca mnie bo wiem ze macie racje :((((

ile ma lat ten facet?

Gość niedotykalna
30, ja 26

Gość do niedotykalna
Olej dziada to niewarty bufon.

Gość pogadaj z nim
powiedz ze jest ci przykro, w ogole powiedz mu co czujesz jakis malo delikatny ten Twoj facet :o

Gość fantazja jest od tego!
nie robcie od razu na faceta najazdu! ich mozgi dzialaja inaczej niz kobiece. w sumie co ci zlego powiedzial? ze sie boi ze utyjesz bo duzo jesz? i co jest w tym okropnego? wcale to nie znaczylo ze sie ciebie brzydzi albo ze cie nie kocha! stwierdzil po prostu fakt, powiedzial prawde vel byl szczery, czy nie tego oczekujemy od partnera? rozumiem ze moglas sie poczuc dotknieta, moze nie byl zbyt taktowny ten twoj facet, ale w gruncie rzeczy zastanow sie, czy przypadkiem sie nad soba nie uzalasz? ja wolalabym wiedziec jakie obawy ma moj facet, zeby nie obudzic sie jako 100kg porzucona (przez bydlaka? ) kobieta..

Gość niedotykalna
do fantazja jest od tego wiem co masz na mysli, sama rozwazalam taka mozliwosc, problem polega na tym ze wysnul ten watek akurat w trakcie rozmowy o seksi (dlacego to nie ma on na niego ochoty) i odnioslam wrazenie ze wlasnie to jest przyczyna. tak czy siak jestem skolowana, ciezko olac kogos za to ze powiedzial ze jest sie grubym ale ciezko tez z kims takim teraz egzystowac.

Niedotyklana ty masz 66 kg i 176 tak ? Ja mam 60 kg i 167 ... I mój mówi, że nie mam prawa schudnąć, bo do kości nie chce się przytulać. Mówi, ze jestem idealna i jak przytyję nic się nie stanie, bo ciała nigdy za wiele. Ale ja wiem swoje ;) Koryguję brzuch, zaczęłam więc biegać... codzień. Zacznę jeździć na rowerze, wiedziałaś, ze przez tydzień jazdy codziennej, półgodzinnej zrzucisz nawet 1kg ?? Z resztą faceta olej ;) Ja posłuchałam rady pewnej osoby z innego topiku ;) I się uśmiecham. Nie ryczę, że mój facet olewa. ;) Ja olałam, on teraz prosi.

Gość niedotykalna
dzieki mala mania, ja tez jestem aktywna, prawie codziennie jezdze na rolkach chodze na aero ale zauwazylam ze od jakiegos czasu w ogole nic nie trace na wdze, moze orgzanim sie przyzwyczaja do wysilku i ma gdzies chudniecie. Zreszta cwicze dla przyjemnosci, a nie dla niego

ok, no to jesli twoj wyglad stanowi dla niego problem, to moze rzeczywiscie cos mu sie w dupie poprzewracalo.. w tym wieku i nie chciec sie bzykac, az ciezko mi uwierzyc.. Czy ty jestes absolutnie pewna, ze jestes jedyna kobieta w jego zyciu? bo w dlugim zwiazku, szczegolnie kiedy sie razem mieszka, latwiej jest doprowadzic do tego ze to parttnerka odchodzi, aby uniknac lamentow i innych dziwnych zemst.. przemysl to moja droga, bo przy takich gabarytach nie jestes sloniem, i jesli on tak palnal podczas rozmow o braku zainteresowania to cos musi byc na rzeczy.. ja bym sie mocno zastanawiala..

mysle ze on ma juz inna dziewczyne do seksu.ciagnie 2 sroki za oogon

"faceci to dranie... "

Gość niedotykalna
sama nie wiem co o tym myslec, on ciagle twierdzi ze wraca zmecozny z pracy i po porstu mu sie nie chce. Facet pracuje w normalnym wymiarze godzin, wiec nie wiem dlaczego jest taki zmeczony. Zreszta ja tez pracuje a ochote mam nadal. A jak sie przekonac ze ma kogos innego? nie mam dostepu do jego kompa bo zostawia go w pracy, komorka? ma nawyk kasowania sms-w zaraz po przeczytaniu

obwąchuj;) a powaznie to zastanow sie czy jego zachowanie sie nie zmienilo, jakies wyjscia ktorych kiedys nie bylo? a moze po prostu wkradla sie do was rutyna, chociaz niewiem 30latek zbyt zmeczony zeby sie bzykac po 8 godz w pracy brzmi bardzo niedorzecznie. komorka to nie tylko smsy. rejestry rozmow, moze raporty?lista kontaktow..fotki

Gość niedotykalna
nie bardzo wiem jak :( nie mam numerow do jego kolegow zeby sie ich zapytac czy jak wychodzi to jest z nimi, zreszta to byloby dziwne bo nie kumpluje sie z nimi. Wieczorami go czesto nie ma (twierdzi ze jet w garazu) nie mam cholera zwyczaju podejrzewac kogos ale to fakycznie przybiera dziwne rozmiary. Nie zmienilam sie od poczatku naszego zwiazku (w kwestii wagi) i dopiero teraz zaczyna mu to przeszakdzac