Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedotykalna

nie moge zniesc dotyku mojego faceta

Polecane posty

Gość fantazja jest od tego!
to sie naucz szpiegowania! kontrola wszak to najwyzsza forma zaufania!;) wysledz go, idz do tego garazu, numery koleow spisz z kom, zadzwon z zastrzezonego i nic nie mow, sluchaj odglosow w tle, etc. sprawdz samochod czy nie ma w nim wlosow innej kobiety. jak bedziesz chciala to go rozryziesz. poswiec sie ktoregos dnia i pojedz za nim na to spotkanie z kolegami.. jesli dran juz kogos ma to niech chociaz ma jaja zeby sie przyznac, ale nie atakuj bez dowodów, bo cie wysmieje..

Gość leilaaaaaaaaaa
na moje oko to ten twój facio ma cie gdzies , 2 razy w miesiącu seks? i jeszcze ci gada ze jestes z a gruba , że jesz za duzo? mi jak by facet tak powiedział dostałby w morde i tyle by było! albo twoj facio ma inną albo wcale go nie kręcisz i szuka pretekstu żeby sie ciebie pozbyc

Gość niedotykalna
kurcze to inspirujace, wlasnie widze jak malo wiem o takich rzeczach. Dzieki, tak chyba zrobie.

Gość fantazja jest od tego!
ale najszybciej bedzie sie dowiedziec czy cos kombinuje dzieki kolegom. zalozmy ze wychodzicie gdzies razem, albo facet jest na 100% w jakims konkretnym miejscu.. zadzwon do jego kumpla i powiedz: "hej Józek, sorry ze przeszkadzam, ale nie moge sie dodzwonic do mojego Zenka a mam wazną sprawe, mowil ze bedziecie razem, moge z nim gadac?" jesli jozek powie ze zenek jest w kiblu to juz wiesz ze cos jest grane..

Gość strasznie naiwna jestes autork

Moje ciało też nie chudnie !!! Przykre . A jak mu powiedziałam, że mi z piersi zejdzie najpierw, to powiedział "Nie Mania ! Dopasowaliśmy się, moje ręce do twoich piersi" On ma ogromne łapy ;) Mi się podobają xD

Gość ***groteska***
Ja tez kopnelabym w dupe faceta ktory by mi tak powiedzial. Nigdy nie bylam chuda gruba tez nie ... poprpstu taka w sam raz. Moj facet lubi jesc i bardzo duzo je a mimo to tez wyglada normalnie. W kazdym razie martwil sie ze ja dziobie jak wrobelek i trzeba sie zabac za dokarmianie. Przytylam 10 kg :( Nie moglam na siebie patrzec wszystko bylo bez sensu chodzilam w byle czym nie malowalam sie itd I wiesz co on codziennie mowil jak mnie kocha a ten brzuszek tez mu sie podoba bo jest czescia mnie i tez go kocha.Jak marudzilam o diecie on powtarzal ze to moja decyzja jak bede miala potrzebe to schudne jak nie to nie. Dzieki jego podejsciu ja znalazlam sile i schudlam 14 kg :) natomiast on wciaz powtarzal ze jesli mnie to tyle kosztuje i nastaje to na moje zdrowie to powinnam przemyslec rezygnacje z diety ....