Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki ciekawski pan

Czy wzrost faceta ma dla Was znaczenie (do kobiet)

Polecane posty

Gość karotkaaaaaa
170 cm ? To jesteś wyjątkowy kurdupel.

Gość wkurzona złotowłosa
Kocham się w facecie mojego wzrostu. Mamy oboje po 1,70

Gość problemowa145451
...ja mam 175cm a chłopak z którym chciałabym być 169cm... czy to ma sznase?

VERA nigdy nie bedziesz wygladac z wygladu tak jak ja wiec nie wypowiadaj sie skoro wygladasz jak pasztet majac ponad 1,80 wzrostu! a to co male to slodkie tak bylo i zostanie zazdrosnico!

Gość somebody well known
ideał kobiety - metr dziesięć, płaska głowa :classic_cool:

Gość somebody well known
milcz vera! monia nie dość, że jest niska, śliczna i w ogóle cacy lali, to jeszcze skromna niesłychanie i mądra niczym pan profesór! tfu! pani.

Gość ;););)
Się dziewczyny zdenerwowały... tylko im kisiel rozlać niech tak rozwiążą ten problem ...;)

Gość mysle ze jestes niski jak na f
faceta ale skoro nie miales problemu z laskami to po co sie martwisz, dla mnie jestes bardzo niski, dla mnie istnieja faceci od 180+

Gość takajednamalami
170 to rzeczywiscie malo jak na faceta, mimo tego ze mam 165 to i tak wole wyzszych facetow...oczywiscie jak kogos kochasz to nie ma znaczenia- ale tak na pierwszy rzut oka to tak ogolnie wyglad zewnetrzny ma znaczenie...

Gość ja zwracam uwagę na wzrost
Sama jestem niska i może przez to lubię wysokich mężczyzn.

Gość Edusiki
Wyższy odemnie musi byc

Ja mam gdzieś 173-175 cm, a mój facet 180, czyli luzik, tylko że, najczęściej chodzę na obcasach i wtedy albo jestem z nim równa albo nawet trochę wyższa, nie ukrywam - wolałabym żeby miał te 5 cm więcej, ale przecież nie będę kierować się przy wyborze partnera kilkoma centymetrami wzrostu, zresztą nadrabia swoimi 20 cm penisa :D

Gość gość
" ale tak na pierwszy rzut oka to tak ogolnie wyglad zewnetrzny ma znaczenie... " nigdy nie ogarnialem tego co ma wzrost do wygladu ? 170-175 przystojny z twarzy wygra ze 180-185 przecietniakiem ..

Gość gość
A dla mnie facet zaczyna się od 180. Po prostu tak mam, w życiu nie podobali mi się niscy mężczyźni. Chociażby nie wiem jak przystojni. Sama mam 164cm, moj mężczyzna ok.190 :) I jest genialnie, to mi się podoba :) Podchodze i jestem na wysokości klatki piersiowej - idealnie do przytulenia. Osobiście jak widze parę gdzie kobieta jest wyzsza od faceta to nie rozumiem i nie podoba mi się to niewiarygodnie bardzo. Ale skoro takie pary są, to znaczy, że inne kobiety są w stanie to zaakceptować i wszystko jest ok. Rzecz gustu :)

Gość gośćnr1
A ja nie wiem jak wygląda Brat Pit:( Tylko tego drugiego kopjarzę:( Co do wzrostu to nie jest źle.