Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234567890123

Barack Obama przyleci na pogrzeb

Polecane posty

Gość 1234567890123

To bardzo miłe z jego strony.Dla nas Polaków nie wszystkich Lech kaczyński był nikim a Prezydent Ameryki przyleci go pożegnać Smutne,ale prawdziwe

Gość Wiemy że przyleci
Na kafeterii trwa właśnie zbiórka bananów i organizacja małpiego gaju dla Obamy :classic_cool: 🖐️

Gość grrrrrrrrrr
przyleci, bo tak wypada, proste, jakby obama zginał to kaczynski tez by pewnie polecial

Gość 1234567890123
Diabeł wcielony może i to racja,ale mi się zrobił przykro bo sama nie byłam z Prezydentem :O

Gość 1234567890123
No wypada może i tak,ale to prezydent Ameryki wiesz ilu ludzi chce jego śmierci a on tak z dnia na dzień leci do Europy do jakiejś tam Polski na pogrzeb

Gość hfdegtfyugcvhd
chyba amerykance sie z nas smieją że lecieli takim gruchotem i tylu oficjeli n ajednym pokładzie

Gość 1234567890123
Diabeł nie chodzi o to:) Myślę,że to jest bardzo miły gest

Gość zmasowana akszyn
Byłabym zaskoczona, gdyby nie przyleciał :O

Gość 1234567890123
hfdegtfyugcvhd Dobra,dobra samolot nie był nowy,ale był po kapitalnym remoncie wiadomo,że żle bo wszyscy razem,ale na to my wpływu nie mieliśmy

Gość ale monika spięła się z nim to
oBAMA TYLKO UTWIERDZIŁ MNIE W PRZEKONANIU ŻE MOŻEMY NA NIEGO LICZYĆ!!!!!!!!!!!! Chcialabym aby Polska też miała takiego Obame ! :D Putin i miedwiediew także pozytywnie mnie rozczarowali. Ogolnie ludzie ze świata polityki pokazali ogromną klasę i szacunek dla nas jako Polaków!

Gość Tieee Obama spoko gość
No może nie licząc tego, że podciera sobie dupę konstytucją swojego własnego kraju, kontynuuję politykę Busha w sprawie bliskiego wschodu, a sam jest na bardzo dobrej droge, by doprowadzić swój kraj do ruiny. SUPER GOŚĆ. Ale błyszczeć w telewizji to on umie 🖐️

Nie wiem czym się tutaj zachwycać. Jako jedyny dosyć chłodno wyraził się po tej tragedii. Mam takie wrażenie cały czas, że mu głupio teraz jak zobaczył reakcję innych głów państw i próbuje nadrobić. Ameryka pcha nas w pupkę już od ładnych paru lat, więc na prawdę nie rozumiem tych ochów i achów nad jego osobą i nad Ameryką. Tyle obietnic niespełnionych, a my dalej im pomagamy w wojnach. Później nawet jak wymieniają sprzymierzeńców, to o Polakach zawsze zapomną. Tyle krajów ma wizy, a my nadal nie. Dajcie już spokój. Źle mi, że nas tak rolują, a polskie społeczeństwo ich nadal ubóstwia.

Gość xxxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyy
"To bardzo miłe z jego strony.Dla nas Polaków nie wszystkich Lech kaczyński był nikim a Prezydent Ameryki przyleci go pożegnać" Nie dość, że tobie dziecko kultury brak, to i jeszcze z historią u ciebie jest na bakier i własnego zdania również - zakładam - nie masz, poza tym wypromowanym przez opiniotwórcze media. A i ręczę, że zapytany przez obcokrajowca 'Where're you from?', odpowiadzasz 'Europe', a nie 'Poland'. :o Żałosny przykład mega ograniczonego światopoglądu. Idź młody, pokatuj Wii, zamiast się mieszać w sprawy dorosłych.

Gość ale monika spięła się z nim to
liczyc - odnosnie takich tragedii i wsparcia dla nas. Bo polityka to jedno a ludzkie odruchy to drugie! nauczcie sie to odróżniać!