Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelnazalu

Mam zal do ojca!!!

Polecane posty

Gość pelnazalu

Ojciec moj zawsze byl zlosliwy, wredny, teraz ma 65 lat i potrafi dopiec do zywego. Ja jestem zmeczona jego towarzystwem, moj brat rowniez, w rodzinie to jedynie moj 15letni syn lubi spedzac z nim czas i jeszcze twierdzi ze on jest dobry. Przeraza mnie ze moj syn moze stac sie taki sam jak on. Czesto z nim przebywa, po szkole idzie prostu do niego.

Gość dlaczego tak uważasz?
ojca się nie wybiera, nie ważny jaki jest :) ciesz się że go masz :)

Gość pelnazalu
Cale zycie robil mnie i mojemu bratu jakies problemy. Utrudnial nam zycie i jeszcze twierdzil ze chce dla nas jak najlepiej. Krzyczal bez powodu, zawsze prowokowal awantury. W koncu wyprowadzilam sie od niego jak mialam 20 lat, zalezalo mi na tym by jak najszybciej sie od niego uwolnic, moj brat zrobil to jak mial 18. I jak skonczylismy, moj brat jako stary bezdzietny kawaler, ja jako samotna matka.

Gość Gabrys Lesznowola 23
myślę,ze on z twoim synem mogą się po szkole ciągać za fujarki przypilnuj sprawy

Gość pelnazalu
Prosze powaznie potraktujcie ten temat, musialam sie komus wyzalic. Ciezko jest mi z tym co przeszlam przez swoje zycie, ojciec wiele razy mowil mi ze do niczego sie nie nadaje, gdy sie uwolnilam od niego dopiero wtedy wiedzialam ze zyje.

Gość pelnazalu
Dobrze sie sprawdza, ale ja juz nie chce ze swoim ojcem utrzymywac kontaktow, moja mama tez od niego odeszla. Odkad przestalismy z nim utrzymywac kontakty wszyscy odetchnelismy z ulga. Teraz moj syn spedza u niego cale dnie, czasami nawet zostaje na noc.

Gość pelnazalu
Wiem co robia, syn mowi mi o tym jak gra z dziadkiem w szachy, jak byl z nim w kinie. Gdy byl mniejszy, izolowalam syna od dziadka, teraz sie to wszystko zmienilo bo syn sam zaczal decydowac o odwiedzaniu dziadka. I slownictwo mojego syna bardzo upodobnilo sie do slownictwa mojego ojca. Moj syn wypowiada sie tak samo jak on i nawet zachowuje podobnie jak on.

Gość twój syn nie ma ojca
to może szuka przynajmniej w dziadku jakiegoś bliskiego kontaktu :) który zastępuje mu ojca nie masz prawa mu tego zabraniać :) zwłaszcza że twój syn go lubi.

Gość pelnazalu
Ja dobrze synowi zastepuje obojgu rodzicow, w sumie watpie bym kiedys pogodzila sie ze swoim ojcem. Tyle razy jak bylam mala mowil mi przykre slowa ze nie potrafie o tym zapomniec, zawsze mial do mnie pretensje, ma do mnie pretensje ze skonczylam tylko zawodowke, ze nie skonczylam studiow, i mozna byloby tak caly czas wymieniac

Gość ja bym wybaczyła
zwłaszcza że twój tata bardzo się teraz stara :)