Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na utrzymaniu kobiet

Moja żona i córki są prostytutkami!!!

Polecane posty

Wszystkie 3 pracują własnym ciałem aby opłacić czynsz, rachunki, powiem że odpowiada mi takie życie. Ja się nimi opiekuje i staram się by z ich usług korzystali jak najporządniejsi mężczyźni.

Gość januszek
Biznes rodzinny tak??????????

Sam znajduje ich mężczyzn, musze wiedzieć z kim one to robią. Ja biore pieniądze a potem im wydzielam, każda z nich radzi sobie dobrze w tym zawodzie. W końcu prostytucja to nic złego, to normalne że kobieta pracuje ciałem, to jest w końcu jej sprawa. Jak jest piękna jak moja żona i córki to powinna swoją urode wykorzystywać.

Napewno mam większy pożytek z córek niż z synów. Jeden syn bezrobotny, drugi zarabia tysiąc złotych na produkcji. Corki przynajmniej uczciwie zarabiaja, nikomu nie robiac krzywdy.

choć osobiście nie mam nic do prostytutek; to układ taki jak Twój to lekka patola - nie mogłeś córkom lepszej opcji zapewnić? w dodatku jeszcze żona - co myślisz kiedy po całym dniu jej pracy idziesz się z nią bzykać?

Gość januszek
Przecież to prowokacja

Z klientami uprawia seks zawodowo, ze mna dla przyjemności. Ja sam nie mam stałej pracy, a żona i córki i tak oddają mi wszystkie pieniądze, ale nigdy nie pozwole na to by one spały z byle kim. Sam obserwuje to z kim idą do łóżka, patrze na to jak klient jest ubrany i jak się zachowuje wobec nich. Córki mają po 18 i 19 lat są bardzo piękne, moja żona 38, jest atrakcyjną kobietą i to że sypia z kimś innym nie sprawia tego że czuje do niej obrzydzenie.

To nie jest prowokacja, opiekuje sie trzema kobietami ktore beze mnie nie daly by sobie rady. Lepszej opcji? a co moje corki mialy fizycznie pracowac? teraz obie beda mogly studiowac na prywatnych uczelniach a ja bede je wspieral w ich zawodzie. Nie raz plakaly, ale ja zawsze je pocieszalem.

Gość współczuje tym kobietom

A skąd wiesz, że s z tobą uprawia seks dla przyjemności? Może jest na odwrót - z tego co piszesz wynika, że jesteś nieudacznikiem a klienci twojej żony to ludzie którzy coś osiągnęli więc może dla niej jest to większą satysfakcją sypiać z kimś niż z tobą? W końcu nic sobą nie reprezentujesz, nie dość że utrzymanek żony to jeszcze i córki. Z tobą to pewnie sypia z przyzwyczajenia - różnicy już jej nie robisz.

W końcu jestem jej mężem, wiele razy mówiła mi pod czas seksu że mnie kocha, a seks uprawiamy codziennie, jak ona ma dni wolne od pracy to nawet kilka razy dziennie. Przychodzi do mnie za każdym razem kiedy ją oto poprosze, w łóżku jest bardzo aktywna.

Gość stary drań

Gość amelka12345
To zapewnij i chociaż dobre prezerwatywy zapraszam na dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia ;)

Gość Na utrzymaniu...on ma 14 lat
To małolat , gawędziarz erotoman , a wy dajecie posłuch , przecierz jakby był tym za kogo się podaje to synowie tez by obciągali jakimś sodomitom , albo dawali od tylca jakimś telewizyjnym pederastom typu Pa-jacykow.

Gość kajtuś
:) pewnie przewał, jak to często bywa na kafe ale pomyślcie, ze tacy popaprańcy chodzą po świecie..

Gość Tomuś Piękny
ja konia wale

Gość Rozsądny i mądry
Pomógłbyś biednym i ciężko pracującym kobietom, jest tylu chętnych na męską dupę, prostytuuj się !!!

Gość ala83
jasne! żona miała wiecej fiutów w dupie niz ty kanapek w gębie i tak byś sie tym chwalił?! masz czym!

Gość ja powiem tak......
prowokacja jak nic a jeśli nie to patologia na całej linii...nie pomyślałeś stary palancie jaką przyszłość będą miały Twoje córki w przyszłości przecież normalny facet je nawet palcem nie tknie

Gość Tomuś Piękny jak Listopad
A ja lubię walić konia.

Gość ala83
koleś jest śmierdzącym legatem dlatego woli żeby mu się żona sypała

Gość Michajł Jebiewdienko
Skolko w żopu? Skolko w paszczu?