Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotaaaaa

sexxx zaskoczyc faceta ale jak????????

Polecane posty

Gość dorotaaaaa

macie pomysly

Gość dorotaaaaa
heee to napewno:P ale mi chodzi jak go zaskoczyc by na sama mysl usmiechal sie znow

Gość dorotaaaaa
to jest takie smieszne jestem z nim juz 7 lat may dziecko .a mi brakuje pomyslow na fajny sex

pomyśl w jakiej sytuacji on by się nigdy nie spodziewał - jakieś publiczne miejsce, teatr? idz w samym tylko płaszczu i na spektaklu jak zgasną światła zdradź mu swój sekret :)

Gość dorotaaaaa
no dobre :P

jak jesteście tak długo razem, to pewnie lodzika na śpiocha już próbowałaś?? też jest fajne dla faceta - obudzić sie jak kobieta ci robi loda..

Gość dorotaaaaa
no jasne \ze tak ostatnio zrobilam mu taki masaz penisa ze masakra cieple rece troche oliwki :) ale pomysly sie koncza :(

zamontuj w domu rurke i zacznij ćwiczyć taniec - same profity - facet zadowolony, figurka sie wyrabia :) a podziel sie jakie szalone pomysły już miałaś?

Gość dafnee21
tańczyłaś dla niego? spokojna muzyczka, skąpe ciuszki, kołyszace się bioderka;] tylko dziecko musicie do babci sprzedać

Gość dorotaaaaa
standardowo jakis las polana biwak dom przebieralnia w oknie na balkonie itda wy

my to robimy na saunie - sa tam takie boksy do przebierania, co od dołu widać nogi, a na zewnątrz sa szafki do chowania rzeczy - i w tej przebieralni, inne przezycie bo trzeba sie powstrzymywac zeby nie stekac itd, a to podnosi ciesnienie :P

Gość dorotaaaaa
oooo sauna byla dobra ale nasze pierwsze dziecko spoczelo na posadzce :( w pryebieralni

Gość Pani w piekle
Proponuję zabawę w teatr... Powcielajcie się w różne role... Zaczynając od niewinnej uczennicy po wyuzdaną sukę... Dodatkowe rekwizyty też sprawią sporo przyjemności:)

Gość Pani w piekle
Trochę to pokręcone,ale miło czasem na przekór w miejscu publicznym być troszkę bardziej głośnym...

Gość Pani w piekle
Tak,ale nie do końca z premedytacją, była to kwestia impulsu...ale sama świadomość perwersyjności zachowania póżniej jeszcze bardziej pobudzała:)Nie było to zbyt fantazyjne miejsce, bo przymierzalnia:) Reakcja ludzi, zrobiło się dość pusto, ale zdarzył się jeden porozumiewawczy uśmiech ze strony pracownicy sklepu, albo rozumiała i lubiła tego typu zabawy albo nie byliśmy pierwsi z tego typu pomysłami w tym miejscu:)

ja osobiście, pracując kiedyś w barze, nakryłam w kiblu bzykająca się parkę. Moje zaskoczenie było ogromne! Zamknęłam drzwi, poszłam do baru i jak się odwróciłam, to za nimi zobaczyłam taką smuge powietrza dosłownie - tak szybko się zmyli :D

Gość Pani w piekle
Takie zabawy są pokręcone, więc jak pożądanie już opadnie można się zawstydzić.A skąd takie zaskoczenie, nie jest to jakaś straszna i niezwykle rzadko spotykana fantazja,a niektórzy je po prostu realizują.

Gość amelka12345
albo kupić sobie psa i sie z nim dymać tak jak ja

Gość amelka12345
marze aby mnie ktos ostro w doope wy ruuchal

kiedys poszedl pod prysznic,a ja mialam zrobic kolacje..jak wrocil siedzialam nago na stole wsrod kolacji mialam rozchylone uda i pilam wino tak zeby przelewalo sie i plynelo po mnie..

Gość ....minutka....
palec w odbyt?! ohyda...

a ja mam plan,,,zdominuj go faceci to uwielbiają ,zwiąż mu ręce ,rozbierz ,zacznij dotykać najpierw jego ,,potem siebie ,zrób mu dobrze a potem ujeżdżaj,,szczegółów nie musze chyba opowiadać,,, :)

Pani w piekle - nie co dzien, wczodząc do kibla żeby zmienic worek na śmieci albo zetrzeć podłoge natykam się na gołą dupę faceta, który posuwa laskę - stąd zaskoczenie. Goła na stole z kolacja to jest to

Gość mąż od 6lat
Jako 100% samiec popieram Kwiecień i Bajerancką D. :classic_cool:

probowalam tez kiedys z kajdankami..kupilam takie fajne czerwone obszyte futerkiem i dal mi sie przypiac siedzac na krzesle,zawiązalam mu oczy,a potem sie z nim draznilam...nigdy nie wiedzial gdzie go dotkne ,pocaluje wiem ze bardzo mu sie to podobalo No i potem chcialam rewanzu...musialam wiedziec jak to jest:))