Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotaaaaa

sexxx zaskoczyc faceta ale jak????????

Polecane posty

Gość dorotaaaaaaaaaa
:)

Gość karotkaaaaaa
przyprowadź do domu jakąś fajną koleżankę i się razem zabawcie

Gość dorotaaaaaaaaaa
o nie osob trzecich do mojego małżeństwa nie wprowadze to zle wrózy

Gość milka25
fajny topik

Gość dorotaaaaaaa
no wlasnie

fajne jest pod prysznicem - kiedyś ze swoim facetem poszliśmy pod prysznic ( w łazience ciemno tylko świece zapachowe) i ja zaczęłam sobie robić dobrze strumieniem wody, jemu się podobało, zaczął bawić sie małym, ja doszłam i wtedy zaczęliśmy się kochać... było baaaaardzo mokro :) :)

Gość dorotaaaaaaa
ja nie chce robic z siebie kur..y "_:0

Gość Roxianaaa
zatrzymajcie sie gdzies samochodem i ni stad ni zowad zrob mu loda z polykiem (ot tak ze cie niby ochota tu i teraz nasza) :) ja tez tak robie

a kto powiedzial ze jak w takie rajstopki wskoczysz, albo jakies inne gadzety to od razu kur*a ? moim zdaniem jak sie takie rzeczy robi ze swoim stalym partnerem to nie ma to zabarwienia kure*stwa..ale to tylko moje zdanie

Gość dorotaaaaaaa
kupilam sobie dzis czerwono krwista sminke idla jaj powiedzialam zrobic ci lodzika w takiich ustach powiedzial oooooooojjjjjjjj taaaaaaaakkkkkkk

Gość dorotaaaaaaa
?????????????a wy co na to

dorotaaaaa dobre!! :) tyle ze moj nie pozwolil mi nawet permanentnego ust zrobic bo mowi ze wygladaja obrzydliwie jak takie "wary obciagary". Co kto lubi... on woli "dziewicze" niepomalowane usta ;)

no zajebisty pomysł! i był już ten lodzik? :D można jeszcze jakiś nowy rodzaj stękania wymyślić...sama nie wiem jak by to miało brzmieć, ale na spontanie może coś samo wyjdzie...trochę pojęczeć jak na poornolu ( znowu nie mylić z kurwą)

ogolnie moze kogos teraz obrzydze ale po co udawac stekanie przy lodzie? nadstawic sie lekko i robic loda podczas gdy on bedzie robil palcowke i niczego nie trzeba udawac ;)

Gość dorotaaaaaaa
powiem tak zrobilamm i go uwalilam calego ta sminka wygladalo to hahaha swinsko :P

Gość Kobietka..Kokietka
dobry topic moze macie więcej pomysłów zainteresowała mnie ta dominacja:P nie jest prawiczkiem wiec chciałabym zeby bylo lepiej niz z kimkolwiek innym:D

Gość dorotaaaaaaa
A teraz postanowiłam tą śminką pomalować sobie kakałowe oczko. I wtedy go poproszę, żeby je lizał do czasu aż zobaczy brązowy kolorek.

o kurcze, ale masz pomysły - chyba nawet ja bym na to nie wpadła, a jestem dość szalona... :D ja jeszcze nie próbowałam, bo aktualnie nie mam faceta, ale z następnym pobawie się jakimiś dildami, pokupuje jakieś mega sztuczne pały i inne gadżety i będę sie z nim tym bawić..zobaczymy co będzie... :)