Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piłsudczyk

Żenada

Polecane posty

Gość Piłsudczyk

Jak za rzadów L. Kaczyńskiego Polska powróciła do histori bez zakłamania, kiedy dotychczas Jozef Piłsudski był traktowany/lekceważony na równym poziomie co bracia Kaczynscy to wszystko było w porządku. Teraz kiedy prezydent ma spocząć obok Pilsudskiego to budzą się patrioci którzy uważają, ze na to nie zasługuje. Hipokryzja.

obiema rękami mogłabym się pod Twoim komentarzem podpisać, całą sytuację można określić jednym słowem ŻAL...

Gość banda zaklamanych idiotow
hipokryzją można nazwać prawie wszystko co dzieje się od soboty!!!!!! wszędzie chamy, skoorwiele i obłudnicy a koorwa świetych udają i wawelu bedą bronic. w dodatku same gowniarze ktorzy cieszą ię z 5 minut sławy. Gdyby moj syn wypowiedzial te slowa " nie pasuje do towarzystwa" to bym tak mu ryja obiła że przez tydzien by sie nie odezwal

Gość Piłsudczyk
Przed objęciem prezydentury przez L.Kaczynskiego jego poprzednicy olewali kultywowanie wydzarzen historycznych z udziałem Piłsudskiego i późniejszych typu Powstanie Warszawaskie..Katyń itd

Gość odczynnik psi
Hmmm chyba żyjesz na Antarktydzie w stacji badawczej, bo ja nic takiego z tego co piszesz to nie zauważyłem ani odczułem, a na pewno mieszkam w Polsce i bynajmniej nie w piwnicy bez okien :D🖐️

Gość Piłsudczyk
Odczynnik psi Moze za dużo Kafeterii i internetu zamiast realnego swiata?

Po prostu niektórzy zawsze są na nie... ah szkoda słów co do takich co bronią Wawelu jak by był ich własnością, kurwa właściciele się znaleźli, zamiast szacunku to jakieś pełne zawiści uwagi... wstyd

Gość upssss
dziwne,że sie w szkole nie uczyłeś o Piłsudskim i Powstaniu Warszawskim ...za dużo straciłeś..i gadasz bzdety

SKANDAL TO MIEJSCE JEST DLA WIELKICH A NIE MALYCH!!!!!!!!!!!!! GDZIE ON GO MICKIEWICZA , KROLOW ITP ,,,,,,PYTAM SIE GDZIE????????? NIE JEST GODNY TEGO ZASZCZYTU!!!!!!!!!

Gość banda zaklamanych idiotow
mi się to w głowie nie mieści - jak można wykrzykiwać texty - nie przenoście nam stolicy, nie pasuje do towarzystwa, czy oby napewno godzien królów itp. aż żałuje że nie ma takiego putina ktory i tam skutecznie przeprowadzilby redukcje popierdoolencow! tam powinna policja mandaty wpieprzac bo ewidentnie byla to zorganizowana przez neta impreza rozrywkowa.

Gość Piłsudczyk
upsss W szkole uczyłem się:) i nawet o Katyniu wspominali..bzdury ale wspominali. Szkoda, ze uważnie nie śledziłas polityki zza kulis tylko i teraz masz problemy z odróznieniem prawdy.

ale kto lekceważył Józefa Piłsudskiego? bo nadal nie wiem? Józef Piłsudski (socjalista i niekatolik tak na marginesie) to postać znacznie wiekszego formatu niż Kaczyński który w zasadzie nic nie zrobił. Bo poza frazesami ze to patriota i dobry człowiek nic wiecej dobrego nie mozna powiedziec o L. Kaczynskim...