Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdadsadsa

Zobaczcie twarze protestujacych.

Polecane posty

Gość ja też mogę powiedzieć
chciałam powiedzieć że była to najlepsza decyzja w moim życiu.

Gość dbreaaaaadsaaaaa
buhaha nedzne poloczki skonczyliscie sie dawno temu, nic po was nie zostalo, jestescie marnym cieniem lysego drecha chlejacego wode pod budka

Gość mala22lb
dbreaaaaadsaaaaa Nie masz nic mądrego do przekazania to się nie wypowiadaj na forum publicznym

A dlaczego pan prezydent Kaczorowski nie dostąpi zaszczytu wiecznego spoczynku na Wawelu? Zrobił dużo dla Polski, zginął tak jak pan prezydent Kaczyński, więc czemu? Gorszy jest czy po prostu jego rodzina nie ma w sobie tyle niesłusznej pychy?

Gość widać cały poziom tego forum
na forach internetowych reprezentujących wyższy poziom niż ta cała kafeteria organizowane są ankiety i ponad 80% ludzi jest przeciw pochówku L.K. na Wawelu. Ale tu jak widać królują dzieciaki, trolle i fanatycy rydzyka, więc co innego oczekiwac obok takich tematów, jak "wasze toaletowe wpadki" albo "okres mi się spóźnia, co robić?" :P Może ruszcie trochę głową i Googlami i poczytajcie, co dobrego zrobili dla Polski królowie pochowani na Wawelu albo Józef Piłsudski, a co wyszukiwarka zwraca po wpisaniu nazwiska prezydenta. A potem dopiero dyskutujcie :P

widać cały poziom tego forum Dajesz - z pamięci, a nie z gógli, KTO konkretnie jest pochowany w katedrze, i czym się zasłużył dla Polski. Przyznam że ewidentnie mam tu na myśli królów, nie Piłsudzkiego czy Sikorskiego. Jeśli tak uważacie że to miejsce li i jedynie na szczątki bohaterów narodowych, to trzebaby dokonać kilkunastu ekshumacji, bo czym zasłużyły się żony niektórych królów i niektórzy królowie? Po prostu byli :D I - jak mówię - z pamięci, nie z wyszukiwarek i z wikipedii, bo to każdy głupi potrafi. Gdyby ktokolwiek podszedł wczoraj do tej bandy baranów i zapytał o osoby czy zasługi, to wątpię by zmienili wyraz twarzy za rozumem tęskniący na jakikolwiek inny, nie potrafiliby ani wymienić, ani stworzyć jednego zdania złożonego na temat zasług tych ludzi dla kraju - powtarzają jak bydło zasłyszane slogany, owczy pęd bydła dający sobą kierować mass mediom, brzydzi mnie to i śmieszy, żałosne po prostu.

Gość facet lat 39
Michał Korybut Wiśniowiecki był najgorszym krolem w dziejach lezy na wawelu i nikt nie ma zadnego "ale" nie rozumiem tych demonstrujacych nieuków ktorzy nie znaja historii Polski

Gość widać cały poziom tego forum
ale M. Wiśniowieckiego chowane ponad 300 lat temu w innej epoce - wtedy do demokracji było jeszcze daleko Tacy mądrzy jesteście to napiszcie czym tak zasłuzył się Kaczyński, aby go chowac na Wawelu