Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chantalka

Maria Kaczyńska

Polecane posty

Nie sądzicie, że była wspaniałą kobietą? Bo ja sądzę, że była wyjątkowo naturalna i sympatyczna... W porównaniu do wyrafinowanej Carli Bruni była nader ciepła i wrażliwa. Drugiej takiej już nie bedzie...

Gość ogki
tak, była dobrą kobietą, ale wiele jest takich dobrych osób chociaz nie sa w ogóle znane...

Gość paróvva
Pani Kaczyńska to moja ulubiona prezydentowa, taka sympatyczna, usmiechnięta kobitka, skromna, prostolinijna.

Gość popieram.......
Niech Bóg ma ja w opiece

Gość a mnie
tylko szkoda ze tak o niej dobrze mowia dopiero po smierci i o wszystkich, ja za ich zycia nie wiedzilaam jakimi sa ludzmi

Gość 2kilo orzeszków
wolałam ją niż sztuczną damulkę Kwaśniewską

Gość kota Alika ma Jarek a nie Lech
tak,też uważam,że była wspaniałą,ciepłą,sympatyczną,elegancką,inteligentną kobietą...Może nie lubiłam zbytnio Leszka ale Ją zawsze darzyłam wielką sympatią;)W porównaniu do Jolanty Kwaśniewskiej była o wiele bardziej ludzka,miła...drugiej takiej na pewno nie będzie:o

Dlaczego dopiero teraz pokazują materiały archiwalne z różnych wizyt, gdzie oboje się śmiali, żartowali, byli naturalni i okazywali sobie czułe gesty.... W mediach wybuchła wojna gdy pani Maria poprawiła mężowi krawat a teraz wszyscy zgodnie uznali, że to było prawdziwie wzruszające i słodkie.

Gość paróvva
E, o prezydentowej czesto słyszałam pozytywne opinie. To raczej prezydent obrywał - ale jego żonę raczej ceniono