Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inaaczej

Wywiad z żoną Szmajdzińskiego !!!

Polecane posty

Gość Inaaczej

Oglądałam w TVN24 i sie zastanawiałam,jakie zioło jej podali,że potrafiła być opanowana,usmiechnięta i głos jej nie zadrżał ? Kto wie ?

Gość to nie może byc prawda
jest gdzies ten wywiad w necie? Bo nie mam TV

Gość ois.pl tak
maryche na bank.

Gość Inaaczej
Poszukaj w faktach TVN24 powinien być w necie skoro był w TV

Gość dobre psychotropy tak
działają...wiem bo jem!

Gość odczynnik psi
A ile można płakac? Widac było, że to bardzo ciepła kobieta i pięknie wypowiadała się o mężu. Pozazdrościc takiej żony, ale wy pewnie chcielibyście, zeby ryczała cały wywiad. Macie świra na punkcie czyichś zachowań czy okazywania emocji, ale to typowe dla ludzi, którzy nie mają własnego życia.

Gość Inaaczej
Też tak myślę,że coś końskiego musieli jej zaaplikować .

Gość Inaaczej
[zgłoś do usunięcia] odczynnik psi A ile można płakac? Widac było, że to bardzo ciepła kobieta i pięknie wypowiadała się o mężu. Pozazdrościc takiej żony, ale wy pewnie chcielibyście, zeby ryczała cały wywiad. Macie świra na punkcie czyichś zachowań czy okazywania emocji, ale to typowe dla ludzi, którzy nie mają własnego życia. ------------------------------------------------------------------------------------------- Weż wyluzuj pytam czym sie da człowieka uspokoic na tyle ,jestem pełna podziwu .

Tam ewidentnie widać ,ze jest na prochach, widać,że jest sztucznie i nadmiernie weoła, widać ,że nie jest do konca sobą i nie zdaje sobie sprawy z tego xo sie stało!

Gość fhrfyhr
Wystarczy,ze Wy nawiedzone płaczki płaczecie po nieznanych wam osobiscie zmarlych . Wspłczuje,ale zeby odstawiac cyrki.Stoicie godzinami patrzac na budynek.Moze tak pojdziecxie na groby swoich bliskich i tam zapalczecie.

Gość opinia psychologa
jej spojrzenie,ton Jej glosu,ten dziwny uśmiech,POZORNY spokoj wskazują,że Ona jest na psychotropach ale bardzo przezywa smierc męża,kochała Go bardzo,szanowala Go,mądra kobieta...przestancie sie jej czepiac!!!

Gość Inaaczej
O groby swoich bliskich też dbam spokojna Twoja nieuczesana.

Gość opinia psychologa
fhrfyhr zgadzam się z Twoją opinią.

Gość ma kobieta klasę

Gość opinia psychologa
poza tym kazdy przeżywa traumę zwiążaną ze śmiercią bliskiej oosby inaczej,nie tylko zalewając sie lzami,nadmierny spokoj,nerwowy smiech tez jest reakcja na szok wywolany traumatycznymi,dramatycznymi przezyciami...

Gość Inaaczej
[zgłoś do usunięcia] opinia psychologa jej spojrzenie,ton Jej glosu,ten dziwny uśmiech,POZORNY spokoj wskazują,że Ona jest na psychotropach ale bardzo przezywa smierc męża,kochała Go bardzo,szanowala Go,mądra kobieta...przestancie sie jej czepiac!!! Matko Niebieska się nie czepiam,a jedynie pytałam,czym można uspokoic człowieka .Jak widac niektórzy widzą i popadaja w coś tak jak Ty.

też to oglądałam ,pewnie jej dali jakieś prochy ,bo zachowywała się normalnie ...

Gość opinia psychologa
echhh dodam jeszcze,że gdyby Szmajdzińskiego wybrano na prezydenta RP to mielibyśmy fajną prezydentową.Maria Kaczyńska też była bardzo sympatyczna,ciepła,nie dało Jej się nie lubić...

Gość opinia psychologa
Inaaczej---->nie wiem czym dokładnie można uspokoić tak człowieka bo leków jest mnóstwo,nie skończyłam farmacji to nie podam Ci nazw poszczegolnych środków ale wiedz,że są tak silne psychotropy,kóre tak bardzo uspokajają...I weź proszę się tak nie oburzaj bo jeszcze takie preparaty to będą Ci potrzebne:P

Gość ifonsoiahfnioa
Taaa jasne...a jak się przechwalała ,że jej córka chodzi do renomowanego liceum z najlepszą młodzieżą to też wina prochów? NIE ROZŚMIESZAJCIE MNIE. co za dno.

Gość Inaaczej
01:51 [zgłoś do usunięcia] opinia psychologa Inaaczej---->nie wiem czym dokładnie można uspokoić tak człowieka bo leków jest mnóstwo,nie skończyłam farmacji to nie podam Ci nazw poszczegolnych środków ale wiedz,że są tak silne psychotropy,kóre tak bardzo uspokajają...I weź proszę się tak nie oburzaj bo jeszcze takie preparaty to będą Ci potrzebne ------------------------------------------------------------- Aj sie tam nie oburzam,wiesz połykałam juz nie jedno w szpitalach ,ale nie byłam w stanie po tym funkcjonować stąd moja ciekawość.Nie oczekiwałam tu nazw ,ale nie wiedziała bym,że to psychotropy,Dzięki za info :P Dobranoc.

Gość mala22lb
Ojej wypłakała się w domu i się powstrzymała przed kamerami. A może dalej do niej nie dotarło, bo ciała męża nawet nie ma w kraju. Może umysł jeszcze wypiera tę wiadomość

Gość opinia psychologa
dobranoc:)

Gość mala22lb masz też rację
umysł może wypierać tą wiadomość,że on nie żyje:(Do tego jeszcze dodać odpowiednie leki i wypłakanie się w domu to przed kamerami Ona jest spokojna,pozornie spokojna bo w srodku pewnie bardzo to przeżywa:(

Gość mala22lb
no na pewno przeżywa.Nie wygląda mi na wyrachowaną kobietę. Dobrze się wyraża o mężu. Pewnie gdzieś tam w głębi myśli, że On wróci i opowiada o nim jakby był po prostu dalej w delegacji i nic złego się nie stało. Pewnie dotrze do niej jak ciało męża będzie już w Polsce :(

Gość to normalny efekt
wyparcia ze świadomości , ja tez jak stracilam bliska osobe to uwierzylam dopiero jak trumne do grobu spuszczali, wczesniej do mnie nie docieralo, i na takich prochach bylam, ze po pogrzebie dopiero jak mi zabrali prochy to 3 doby przespalam bez przerwy

Gość mala22lb
Też ostatnio straciłam bliską osobę i wiem jak człowiek potrafi reagować.Płacz, wyparcie ze świadomości i dopiero trudna prawda jak trumna idzie na dół, ale nie wszyscy to potrafią zrozumieć. No i każdy przeżywa inaczej tragedie