Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAKTYFAKTY

NOWE FAKTY O KATASTOFIE- TEGO NIGDZIE NIE ZOBACZYCIE

Polecane posty

Gość FAKTYFAKTY

Troche to dziwne, ale zobaczcie co piszą ukraińskie media na temat wypadku samolotu z kaczyńskim http://pravda.com.ua/rus/news/2010/04/10/4924558/ "Самолет загорелся после падения. Команды начали вытягивать пассажиров из очень поврежденного самолета", - рассказал спикер польского МИД. Samolot zapalił się po upadku, Komandy zaczęli wyciągać pasażerów z bardzo uszkodzonego samolotu. Co to ma oznaczać?

Gość odczynnik psi
Że ruscy użyli napalmu na szczątkach samolotu by dobic tych co przeżyli. Kurrwa, zbiornik paliwa pękł i paliwo się zapaliło przy uderzeniu.

Gość FAKTYFAKTY
nie wiem było ja tylko przetłumaczyłam co znalazłam na ukraińskim portalu

Gość FAKTYFAKTY
поляк четырежды тупо заходил на посадку (идиот!), не слушался нас: трижды проигнорировал требования руководителя полётов (вот дурак!) а виноват сам капризный ВИП - президент - не хотел лететь в Минск и приказал пилоту, который его на хер мог послать, падать под Смоленском, чтобы насолить русским.

Gość odczynnik psi
Gadają o pasażerach itd itp ale jakoś nikt żadnego zdjęcia andi dowodu nie udostępnił. Mąciwody.

Gość Karol253
Od czasu kiedy ogłoszono że pochowaja tego przeciętnego, nijakiego prezydenta na Wawelu odczuwam już tylko niesmak ...natrój żałoby prysnął jak mydlana bańka, rodzina Kaczorów zrobiła z tego cyrk, zabrakło im pokory i skromności, ośmieszyli uroczystości pogrzebowe. Do tego rząd Tuska który pryznał po 40 tysiączków rodzinom ofiar pokazując że w Polsce są równi i równiejsi Polscy politycy to DNO, mamy dobry, fajny naród i takie kiepskie elity - przypomnijcie sobie Drzewieckiego jak mówił o dzikim kraju, cała reszta pewnie tez tak myśli i tak nas traktują - jak bezmyśnych tłuków którym można każdy kit wcisnąć!

Gość agrafa123456
ale twierdzą na ww stronie ,że przedstawiciel naszego ministerstwa sp[raw wewwn powiedział

Gość dziękujezcalegosercaa
pamietacie ze najperw podawali ze 3 osoby przezyly??? 3 strzaly slychac na filmiku ze smolenska http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4435682&start=0 ...a cial wszystkich ofiar nie odnaleziono ( tzn kawalków) rownie dobrze mogli te 3 osoby dobic, zabrac a do identyfikacji wystarcza kawalki..........

Gość nie dajcie sie zwariowac
kurcze, ile jeszcze takich histErycznych tematow zalozycie??

Gość szczerze powiem mam
to juz w dupie 😠