Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie$wiadoma

Jak to rozumieć? Proszę, niech mi ktoś wyjaśni.

Polecane posty

Gość Nie$wiadoma

Dzisiaj powinnam dostać @. Ale, że zaczęliśmy starać się o dziecko, to rano zrobiłam test (tak jak napisane na opakowaniu w dniu miesiączki.) Na teście wyszły 2 kreski :) Ale mnie cały czas boli brzuch tak, jakbym zaraz miała dostać tego okresu :o Nie wiem co o tym myśleć. Czy to możliwe, że skoro test pokazuje ciążę, to mimo to dostanę @??

Gość Nie$wiadoma
Dzięki :) Ale boję się jeszcze cieszyć, żeby nie zapeszyć. Cały czas myślę o tym, że zaraz dostanę @, bo mnie boli brzuch.

Gość normalne to
jest ze tak boli brzuch na poczatku-tez tak mialam:)

Gość Nie$wiadoma
No to trochę się uspokoiłam :) Dodatkowo już od 2-3 dnia po stosunku mnie kuje po prawej stronie. Najpierw myślałam, że to jajnik i że właśnie z niego jajeczkuję, ale to trwa już 2 tygodnie. Czasem mnie kuje jakby macica. Czy to normalne?

Gość u nas
gratuluję, ja tez miałam takie bóle jak na @, teraz jestem w 30 tc i czasem jeszcze zdarza mi sie taki właśnie uczucie jak przed okresem. pozdrawiam

Ja tez tak mialam jak Ty. Poszlam do mojej Pani ginekolog i ta przepisala mi zastrzyk na podtrzymanie i bole ustapily jka reka odjal. Radze isc z tym do lekarza bo silne bole moga przepowiadac poronienie.

Gość gagggga
mnie tez tak bolał brzuch poszlam do lekarza byłam w ciazy i bylo wszystko ok to przez przygotowujaca sie macice do wzrostu te bole

Gość eveve
gratuluję :) ja też miałam podobnie.. tylko że mi okres się spóźniał ok 2 tyg ale testy wychodziły negatywne.. brzuch bolał tak jak na okres.. nawet czasem miałam takie wrażenie że już już leci ze mnie krew i biegłam do toalety się umyć a tam nic :) w końcu po tych 2 tyg wyszła blada druga kreseczka :) a po następnych 2 dniach były już dwie mocno czerwone krechy :) a w przyszłym tyg zaczynam piąty miesiąc :D

Gość Nie$wiadoma
Ok dzięki! 🌻 jesteście kochane!! Jeżeli jutro jeszcze nie dostanę okresu, to zapiszę się na wizytę do mojego ginekologa.

Gość Nie$wiadoma
eveve--> ja też mam właśnie takie uczucie, jakby za sekundę już miało ze mnie "wylecieć" jakbym właśnie dostawała @ ;)

Gratuluję! Test jeżeli wychodzi pozytywny to nie kłamie - nie da rady. Żebyś była spokojniejsza zmierz sobie temperaturę ciała - normalnie pod pachą, często towarzyszy w dniach miesiączki, która powinna wystąpić a nie wystąpiła bo jest dzidziuś. Ja mialam przez tydzień 37,8.

Gość Nie$wiadoma
Ok lecę po termometr :)

Gość Nie$wiadoma
Mam niecałe 37,1 stopni C.

To świetnie - podwyższona. Zmierz jeszcze kilka razy w ciągu dnia, myślę, że powinna się utrzymywać podwyższona przez kilka dni. W czasie okresu temp. jest niższa niż normalnie 36,6 dlatego jesteśmy osłabione, tak więc to duuuuuży +. Powodzenia! :)

Gość Nie$wiadoma
Ok pani doktor :) Nie wiem, czy to miało wpływ na pomiar temperatury, ale siedzę w grubym, cieplutkim szlafroku. Może to szlafrok tak nagrzał ;) Zmierzę jeszcze raz bez szlafroka.

Gość Nie$wiadoma
Bez szlafroka 37 stopni C :)

Gość ja mialam cc
mnie tez bolal brzuch w dniu spodziewanego okresu a domyslalam sie ze raczej jestem w ciazy. Na nastepny dzien test - pozytywny. Potem juz nie bolalo

Gość temperature mierz pod jezykiem
ok. 8min. Natominat jesli nie kontrolowalas swojej temki prze ciążą to i tak nic ci to nie powie - no ale jak test pozytywny to ok. Ja nie mialam bóli brzucha, jedynie potem jak maciciasie rozciagala. Radze isc do gina bo kazdy ból w ciąży należy sprawdzac. Powodzenia i gratulacje!

gratuluję nieświadoma.Tym bólem brzucha się nie przejmuj,tak jak tu Ci dziewczyny piszą,bo to jest normalne,ja też tak miałam,więc nie ma się czm martwić!:)Jeszcze raz gratuluję!

Gość Nie$wiadoma
Dzięki wielkie jeszcze raz 🌻 jesteście naprawdę kochane! Fajnie, że są na forum takie fajne dziewczyny, na które zawsze można liczyć :)

Gość Nie$wiadoma
Jaką wpadkę?

Gość Nie$wiadoma
Ale to nie jest wpadka, ja tego chciałam!

Gość Moje najszczersze gratulacje!

Gość Nie$wiadoma
Dzięki!!! Jestem podekscytowana, ale jednocześnie przerażona.

Gość to normalne, jutro minie

Gość Nie$wiadoma
No mam nadzieję, bo już powiedziałam mężowi i się bardzo ucieszył. Nie chciałabym go rozczarować :)