Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość misiao1983

Ból nogi

Polecane posty

Gość misiao1983

Witam, w piątek w trakcie snu, a może raczej w trakcie przewracania z boku na bok strasznie zabolała mnie noga - tak jakby złapał mnie skurcz, po tym się obudziłam i chciałam wstać, ale już nie mogłam tzn mogłam ale kuleję na lewą nogą. Cały piątek sobotę przeleżałam i zero poprawy, to jest taki ciągnący ból z tyłu nogi przez łydkę i udo, w niedzielę ból ciągnący czułam w nodze i dodatkowo jeszcze w dolnej partii pleców też z lewej strony. Jak leżę jest ok, tylko muszę uważać na nogę w trakcie przewracania na bok. W trakcie stania miałam problem z wyprostowaniem się - miałam do wyboru albo plecy wyprostowane ale noga w górze, albo noga postawiona ale wówczas plecy pochylone - i ból tak czy tak czułam tylko ciągnący w nodze a nie w plecach. Przeleżałam 2 kolejne dni, plecy i udo już nie bolą, ale łydka nadal, a z chodzeniem mam taki sam problem, cały czas mocno kuleję. Czy ktoś może powiedzieć co mi się mogło stać? podejrzewałam rwę kulszową (ale nie boli aż tak i nie drętwieje), zapalenie żył? ale zero opuchlizny czy zmian koloru , problem z nerkami? czy może być coś nie tak z nerkami co wpływa tylko na moją nogę, a nerki nie bolą? jakiś nerwoból od kręgosłupa? czy może jakieś naderwanie/naciągnięcie mięsnia? chyba bez wizyty u lekarza już się nie obędzie. Mam 27 lat minęło 5 dni a ja kuleję nadal.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować