Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lustereczko83

Gdzie kupić rzeczy Disney'a ?

Polecane posty

Gość Lustereczko83

Cześć dziewczyny, napiszcie prosze w jakich sklepach z odzieżą dziecięcą można kupić rzeczy firmy Disney ? Przyznam szczerze, że w Smyku i 5-10-15 nie widziałam, albo źle szukałam. Jestem z Krakowa.

Gość Lustereczko83
Pomijając Allegro, bo tam już patrzyłam.

Gość bajkowaaaa
na allegro jest dużo rzeczy... np uzytkownik bajkowaszafa sprawdz sae nowe rzeczy tam znajdziesz

Gość Lustereczko83
Dzięki patrzyłam :) Dodam jeszcze,że chodzi mi o ubranka na dziecko 3-4 miesięczne.

Czasem są w Realu. Tzn w tym ba bora Komorowskiego były kiedyś ciuszki i butelki, talerze... ale od kiedy go pozmieniali to teraz nie wiem czy coś znajdziesz.

Gość do góry .......hej
w tesco ja kupiłam tam bynajmniej body .... (ale to może jakis wybryk natury był :) ) może w lumpie ??? allegro , e-bay ....

Gość Lustereczko83
Kornelkowa mama - dziękuję bardzo za namiary :) W lumpku niestety odpada bo to dla czyjegos dziecka, nie wypada mi dac z lumpka :p co innego dla swojego ;)

Widziałam wczoraj ubranka tej firmy w Pepco.Ogromny wybór :).

Gość Lustereczko83
annah - pepco w krk jest na Jerzmanowskiego 38. Jak duży wubór to myślę że warto zaglądnąć, dzięki :) JANA - w Auchanie są pojedyncze rzeczy, ale nic fajnego w sumie. Dzięki! :)

przejdź się koniecznie,chyba dostali dostawę,bo wczoraj było mnóstwo ciuszków,np.piękne piżamki ze świnką peppą i to własnie najwięcej dla maluszków,tak do 1,5 roczku:). Aż żałuję,że moje chłopaki tak szybko urosły ;).

Gość Lustereczko83
Super, dzięki :)

świnka peppa jest też w mothercare ( w bonarce) i czasem pojawia się w tesco, ale jak dla mnie te ceny są porażające. za bluzeczkę bawełnianą z nadrukiem, który się zaraz spierze trzeba dać 60 zł :-/

Gość Lustereczko83
Bo w mothercare jest w ogóle drogo :/ Mają piękne rzeczy ale większość droga. Wole już H&M. Zara też ma rewelacyjne ciuchy ale np sukieneczka na 3 miesięczną dziewczynkę 119 zł :/ Przegięcie pały, ja za tyle kasy to mam spodnie :P a nie 50 cm materiału bawełnianego ;)

w c&a i cubusie sa czasem śliczne i nie drogie ciuszki. Mała dostała ostatnio podkoszulki z taką dziewczynką- modnisią z C&a. Są przesłodkie :D

Gość Lustereczko83
c&a tak, ale cubus już jest drożsszy. Ciuszki dla dzieci są teraz piękne tylko kasę trzeba mieć w większych ilościach...

No niby tak, ale nawet jak się ma to i tak nie ma sensu kupować nie wiadomo ile bo potem się znajduje coś na dnie szafy i się okazuje ze z metką, ale już za małe no bo nie było kiedy założyć.

Gość Lustereczko83
Tym bardziej, że dzieci rosną jak oszalałe i w przeciągu paru miesięcy nowe rzeczy dwa razy chodzone są juz małe.

Gość Aaaby
W KappAhl ostatnio chyba widziałam.

w h&m i kappahl sa serie disneya dobrej jakosci. w realu sa taniutkie, ale i nie najlepszej jakosci.

Gość DominikaPaulik
Myślę, że powinnaś zajrzeć do https://ubierajdziecko.pl to sklep gdzie są ubranka właśnie w ulubionych bohaterów Disneya. Do tego ceny są na prawdę niskie jak za takie ubrania i dodatkowo w świetnej jakości. Sprawdź i się przekonaj