Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracuje jako urzędnik

czy Aleksander Kwaśniewski może znów kandydować na prezydenta?

Polecane posty

Gość pracuje jako urzędnik

był kiedyś przez dwie kadencje. Moze znów kandydować?

Gość mnie cię wydaje że może
nie mógł trzeci raz pod rząd, teraz może

Oczywiście, że może... Można być ile się chce razy prezydentem, z zastrzeżeniem że kadencja po kadencji nie więcej niż 2 razy. Miał przerwę więc może znowu ( na maksymalnie 2 kadencje ). Potem znów musiałby mieć przerwę.

Gość to może czy nie
???? Bo jak może to na niego zagłosuję:)

Gość o tak na Kwasniewskiego
moge głosować :) Bo jak on nie kandyduje to nie głosuje w ogóle, bo nie ma odpowiedniego kandydata na prezydenta :o

Gość kwasniweski
nie wystartuje,mowil o tym,ja licze jeszcze na Cimoszewicza,moze uda sie go namowic.

Gość mikkaaa
Kwaśniewski był bardzo dobrym prezydentem i gdyby wystartował to bym go poparła.:)

Gość kenzo jungle
Kwaśniewski to facet z klasą i znakomity polityk:-) Z glowami panst jest tak ze i tak nic nie robia...ale dobrze miec prezydenta z klasą , który bedzie nas godnie reprezentował :-) Jezeli wystartuje..będe na tak!!!!

Gość popier...............ło was!!!

jak czytam, że "Kwaśniewski to znakomity polityk" to zastanawiam się, czy ty dziecko w ogóle uczyłaś/łeś się Wosu?? I czy w ogóle umiesz myśleć i analizować to co się działo/dzieje na arenie politycznej ?

Gość oczywiście ze juz nie
może, jakie głąby tu siedzą..............................................

Gość MaaaLenka
Pijak będzie nas godnie reprezentować? Czy wyście powariowali? Zapomnieliście już jak jego córka płakała w tvn, że tata nie był wcale pijany tylko chory, a kilka godzin później Kwaśniewski sam przyznał, że był pijany i Ola wyleciała z telewizji? :) Po co ma startować, skoro zarobił już taki majątek na naszych podatkach? Teraz może sobie spokojnie żyć na poziomie. Wcale się nie dziwie, tylko ludzie, nie bądzcie zaślepieni...

Gość mikkaaa
ale wolno mu kandydować czy już nie wolno?

Gość nie wolno mu kandydować
Polska Konstytucja jasno stanowi, że prezydentem można być maksymalnie przez dwie pięcioletnie kadencje. Polska to nie Rosja, w której Putin po czterech latach prezydentury Miedwiediewa znów wystartuje i wygra wybory :O

Kwaśniewski (czy też Izaak Stoltzmann, jak kto woli) jako jedyny może godnie reprezentować nasz kraj. W końcu nie najemy się wstydu. A to, że najebany w trzy dupy chwiał się nad grobami ( nie tylko tam), cóż - każdemu się może zdarzyć. Nie wspominając o jego osiągnięciach. Absolwent "sowieckiej szkoły szpiegów", agent SB. Tak, to może być mój prezydent.

Gość kenzo jungle
karygodne zachowanie jak czytam, że "Kwaśniewski to znakomity polityk" to zastanawiam się, czy ty dziecko w ogóle uczyłaś/łeś się Wosu?? I czy w ogóle umiesz myśleć i analizować to co się działo/dzieje na arenie politycznej ? echhh dla mnie Kwasniewski to znakomity polityk i człowiek z klasą!! Z wosu jak to piszesz i historii miałam 5..jestem nieliczna osoba z piszących na kafe,która analizuje swoje słowa i postepowanie! Mamy wolnośc słowa..wypowiedzi..Ja swojego zdania nie zmieniam..tak jak ogół..Jestem za Kwasem czy sie to komuś podoba czy nie!!!

Gość kwasniweski
A CO Z CIMOSZEWICZEM? jak go postrzegacie?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o tak Kwaśniewski byłby idealnym dla mnie kandydatem na prezydenta, na pewno bym na niego głosowała i mam gdzies czy był wtedy pijany czy nie i tak prezentował nas super

Gość kenzo jungle
karygodne zachowanie W takim razie ja bym poprosiła o argumentację Skoro tak górnolotnie możesz określić kogoś znakomitym politykiem, a prowadzimy dyskusję, to poproszę o argumenty spotkajmy sie tutaj po południu ;-) teraz pracuje wiec nie mam czasu na wymiane pogladów:-) do zobaczyska!!!

"mam gdzies czy był wtedy pijany czy nie i tak prezentował nas super" Wiesz jak to się nazywa? HIPOKRYZJA. Ktoś, kto nie miał za grosz szacunku do Polaków, polskiej historii "prezentował nas super"? Kaczyński natomiast nas ośmieszał, bo miał 168 wzrostu? Wszystko opada.

Gość kwasniweski
ODPOWIE mi ktos odnosnie CIMOSZEWICZA?

Gość wyślij wypowiedź
Izaak Stolzman. Należy nazywać go po imieniu. Pod polskie piórka się chowa. Gdybym wcześniej wiedziała, że jego ojciec to skomunizowany żydowski ukrainiec to w życiu bym na niego nie głosowała! Wartości jakie wyniósł z domu to kradzież i mord! Na pogrzeb własnego ojca wstydził się pójść! Założył jarmułkę i cichcem posuwał na żydowski cmentarz w Warszawie tak się bał i wstydził! I ta jego lalunia! Już jej się twarz nie zgina od liftingów i peelingów, a polskie społeczeństwo uważa za tak głupie, że trzeba je nauczyć jeść bezę, bo samo nie skorzysta ze sztućców.

Ale czy to naprawdę ma znaczenie, jakiego był wzrsotu? Dla mnie ważniejszym jest fakt, z jakiej rodziny się wywodził i to, że był patriotą, który dbał o Polskę.