Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaGuarka

Katastrofa-Smoleńsk

Polecane posty

Widze ze wiekszosc tezx nie rozumie tego tematu piszac "idiotko wierzysz w to" ja tylko zalozylam ten temat aby poczytac co ludzie mysla na ten temat ...

zauwarzylam ze na zadnym forum nie mozna zakladac tematow jakich kolwiek bo zawsze kazdy sie kloci... gdzie nie zalozy sie tematow kloctnia ... nie ma sensu dalsze prowadzenie forum...

Gość ale jestescie naiwni
to NOWA przepowiednia ;) napiana przy sprawie z WTC , ale jestescie naiwni, az mi wstyd. ogladalam film 20 lat temu o nostradamusie i jego przepowiedniahc i jak narazie nic sie nie sprawdzilo, a tym bardzej o zadnym ptaku tam nie mowil ;/

znaczenie metaforyczne na wojnie tez wiele nie pomoze-jak nas kiedys oleja a do wojny dojdzie(watpie ale wszystko nalezy brac pod uwage) to jestesmy w czarnej dupie po prostu-bo nie mamy sprzetu ani zadnej potegi.tylko wszedzie wpychamy dupe i nie wiem po co-zeby sie narazic.ale gdybysmy zostali sami przeciw rosji czy stanom czy komukolwiek-to finito.nie ma sie co oszukiwac-dawniej walczyli szablami to sie stawiali teraz inni maja sprzet i nuklearke a my nic- i nie ma sie co oszukiwac ze jestesmy krajem niezwyciezonym.i to nie ma nic do tych ktorzy za kraj polegli,po prostu stwierdzam prosty fakt.

to NOWA przepowiednia napiana przy sprawie z WTC , ale jestescie naiwni, az mi wstyd. ogladalam film 20 lat temu o nostradamusie i jego przepowiedniahc i jak narazie nic sie nie sprawdzilo, a tym bardzej o zadnym ptaku tam nie mowil ;/ Ile razy mam powtarzac? temat jest do wymiany pogladow... czy ktos powiedzial ze ja w to wierze?!!!!! Ku**wa ludzie ogarnijcie sie czytajcie a potem wypoiwadajcie sie na ten temat... Masakra co sie z wami dzieje... sami konfliktowi ludzie!!!!!!!!!

Tylko nerwosolek jakis inteligenty i normalny czlowiek... reszta powinna zamienic miejsca niewinnych ludzi na samolocie TU 154!!!

A czemu Polska nie jest niezwyciężona? Nie znacie historii czy co? Przecież wiele razy próbowano nas zwyciężyć, a my nigdy się nie poddaliśmy i zawsze Polacy walczyli do końca. Tego się uczyłam na historii i wam też radzę się podszkolić.

Polacy chcą prawdy! Tylko dlaczego kolejny raz muszą o nią walczyć sami...? cała prawda o smolensku na www.prawdasmolenska.pl

Gość Gratuluje...
nauczycielki gimnazjalistko.

Gość maly trolek
HA HA HA ptasiek :):):):):)Disney Land nakreci film -nieudany lot kaczki-przejdziemy do histori jako narod rozrywkowy:)