Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pigi

Jestem na skraju załamania nerwowego...

Polecane posty

Napiszę w skrócie bo jak będzie za długie nikomu nie będzie chcialo się czytać. Mam 6 miesieczne dziecko mieszkam na wsi mąz pracuje całe dnie i ciagle przychodzi podchmielony o co sa wieczne awantury. Pieniędzy mamy mało. A ja na tej wsi dostaje w głowę !!! nie ma gdzie isc z kim porozmawiac cale dnie siedze sama w domu i wykłócam się z męzem nawet przez tel. Nie wyobrazam sobie zyc w takim stanie do poki dziecko nie skonczy 3 lat i bede mogla szukac pracy, a z praca wiadomo jak jest tez nie zawsze mozna ja od razu znalesc. Bardzo bym chciala wyjechac , maz i tak juz mowi o rozwodzie co mnie wcale nie boli. Chciala bym wyjechac najlepiej za granice i mam pytanie czy istnieją jakies Fundacje, Zwiazki co pomagają zaczac nowe zycie za granicą? wiem ze to glupie nie oczekuje od razu mieszkania i pracy ale czegokolwiek tak na START bardzo bym chciala zaczac nowe zycie bo njaprawdę juz dostaje w głowę nie mam teraz zadnych perspektyw. Prosze o odpowiedzi czy istnieja jakies fundacje .. na rodzine niestety nie moge liczyc.

nie ma fundacji wysyłających Polki za granicę, są tylko takie które je ściągają zza granicy, z domów publicznych. Jeśli decydujesz się na emigrację, dobrze wszystko zaplanuj. I tak jak mówią moi znajomi za granicą - Polaków raczej unikaj ;)